Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazakistan - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bgn 18.00 de galiba maç ne olur acaba ..
gruptan çıkmak için mutlak galibiytet gerekli..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
ztn ukraynanında yenmesi gerekmiyo mu 2. lik için..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
kazaklar bize kıyak geçmez bence ya,adamların istanbulda ki hal tavır hareketlerini gördükten sonra bize düşman olduklarını bile düşünmüştüm.[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
Kazakistan takım değil de,sırada Ukrayna ve Danimarka var,nolcak görecez bişi demek için erken.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
inş yenicez yani başka yolu yok gibi..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
ya almanya'da yapılan bi dünya kupasına ihtimallere bakarak gitmeyi düşünüyoruz, rezalet, bu ersun yanal bu takımın başında olduğu sürece ve bazı uzaktan parmaklarıyla dürten insanlar (!) olduğu sürece milli takım zor ilerler... Ama hadi bakalım belli olmaz...[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 07 Haziran 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
e.yanal milli takımın başında olduğu sürece bizden bişey olmaz.

+1,

az ve öz olarak budur. bu maçı alsak dahi ben ukrayna'yı yeneceğimize inanmıyorum. sonuç belli yani. bazılarının sırf 'en çok milli olan futbolcu bizim takımdan olsun' anlayışı sebebiyle geldiğimiz nokta budur. Davut Dişli başta olmak üzere bütün federasyonu ve federasyonun da üstündekileri tebrik ediyorum..
Mesaj tarihi:
son dakika: rüştü sakatlanmış, yerine ömer oynayacakmış..

edit: maç şu an başlıyor ve show tv'de..

[Bu mesaj Logan tarafından 08 Haziran 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...