Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arkadaşlar ben makinamda server kurdumda arkadaş kendi evinden bana başlanamıyor nasıl ayarlıcaz login dosyasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Acaba sphere'a başlasammı? çokmu geç yoksa? Millet dungeon,teot bilmem ne falan diyor... evet evet cok geç kaldım. runuo tek çağre sanırım ;-) bu arada hiçbir zihniyet runuo yu normal sphere gibi yapmayı düşündümü? yani, alt yapısı runuo emülatorüyle, Second age bi server yapma düşüncesine girdimi? yoksa c# çok ka$ı$ lol... c# çok kasış olduğu için yemedimi? :-)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yardım edecekmisin nasiatmı verecen ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Baglantın adsl ve sorunun muhtemenel router ve firewall ayarları biraz forumlarda ararsan rahatlıkla bulabılırsın[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 toprak keşke bütün isteklerini tek başlıkta belirtsen.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya eski kayıtlara baktım aynen yaptım tüm modem ayarlarını ama başka clientlerde denedim ama başka makinadan denediğim zaman servere girmeyi daha şifreyi yaz dıktan sonra oke liyince hata veriyo clienti kapatıyo bana bi yardım eden olursa sevinecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya ne yaptımsa arkadaş giremedi bi türlü hata verim duruyo client modem ayarlarıda yaptım ama bitürlü ark bağlanamadı bana bi yardım edermsisiniz ?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşa benim modemin ıp sini verdim vearkasına serverin 2593 ekledi ama clienti actık tan sonra şifreyi giriyo ok liyince hata veriyo kapatıyo kendi ni bunun anlamane bana bi yardım cı olurmusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hata olarak da 0x0 lı bişe ler yazıyo sonra bu program kapatılacaktır diyo neden dir acaba bilen varmı galiba bana cvp yazacak kimse yok burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar kimse yardım etmiyecekmi ben kendi makinamdan giriyorum servere ama arkadaşım evinden bağlanamıyor ama şifreyi yazdık tan sonra client göçüyo direk nasıl anlamadım biri yardım etsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Öncelikle Port Açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok baba nasıl açılıyo hiç kimse bilgi veredi bana yardım cı olursan çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Omzn ilk önce port açmayı öğren valla bende tam oalrak bilmiyom ondan yrdm edemiyecem İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ok :( portları açmayı bilen varmııı bana yardm etsin lütfen... ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya ben port ları açmayı buldum ama açtım port ları hala arkadaşım giremi yo xagon.exe bir sorunla karşılaştı o yüzden kapanması gerekiyorşım giremiyo böyle bişe diyo yardım edermisiniz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 forum.paticik.com/search.php bide ne yazmak istiyosan tek mesajda yaz bi sayfada 10 mesajın olmasın[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar