Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server

rune_xander

Öne çıkan mesajlar

pvp serverı arıyorum acaba bilen var mı ?? baslangıcta 7x 8x falan olan bi server... şimdi neden bole topic actın kıl yaptın tuy yaptn dıe yazmayın aratsamda orda yazan hiç bi server acık deil ikincisi bu forumdaki server listesindekilerin coguda acık deil... şimdiden soliim de ole bı mılyon ınsan arat bak kıl yap yun yap demesın...[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ...
Türkiye Kamyoncular Odasi
Sosyal ağlarda paylaş

tamam sozumu gerı aldım 2 alt topicte acılmıs ama aramada onu gostermedi :D kotu bi durum.... ama pvp serverı arıyorum ph deil direk girebilecegım bı yer....[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking
1 day i read drinking is bad, i stop drinking
1 day i read sex is bad, i stop reading...

<< oxy-gen >> [hakan]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 12 Haziran 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
www.xhearon.net istediğinden farkı kalmadı :D
offf connector yok :D abi sansıma sok.m ya...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking

<< oxy-gen >> [hakan]
Sosyal ağlarda paylaş

onunda mail ile acc onaylamasında sorun var... sana lınk yolluo accı actıve hale getırmen ıcın ama lınke tıklıosun error verıo...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking

<< oxy-gen >> [hakan]

[Bu mesaj rune_xander tarafından 12 Haziran 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

offf abi bitti ynae uo artık ... tum gun server aradım bir tane bulamadım yaa bi tane yok olmıcak abi 11 aydır uo oynamıyoruz nolmus uonun hali.... yazık...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking

<< oxy-gen >> [hakan]
Sosyal ağlarda paylaş

lol eger page atma zorunlulugun olursa atma direk altinda mare elinde +15 olana sorununu anlat tabiseni kesmezse :)[signature][hline]Epica UO Shard
Forumlarimiz
Cs Portalimiz
> [email protected] <
[spo=Server Adreslerimiz]
Web : www.epica.gen.tr
Web : www.csalemi.com
CS1.5 : cs1.epica.gen.tr
CS1.5 : cs1.csalemi.com
CS1.6 N/S : cs.klanae.com
IRC : irc.epica.gen.tr [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...