rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 pvp serverı arıyorum acaba bilen var mı ?? baslangıcta 7x 8x falan olan bi server... şimdi neden bole topic actın kıl yaptın tuy yaptn dıe yazmayın aratsamda orda yazan hiç bi server acık deil ikincisi bu forumdaki server listesindekilerin coguda acık deil... şimdiden soliim de ole bı mılyon ınsan arat bak kıl yap yun yap demesın...[signature][hline]RaMpada gEçMe benİ, Düz yoLda DÜzERİM SeNİ... Türkiye Kamyoncular Odasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tamam sozumu gerı aldım 2 alt topicte acılmıs ama aramada onu gostermedi :D kotu bi durum.... ama pvp serverı arıyorum ph deil direk girebilecegım bı yer....[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 www.negativeuo.com.tr.tc[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 connectorunde sorun var calısmıo[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bole bi server yok mu ya delircem uo oynıyasım tuttu yok server....[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 www.xhearon.net istediğinden farkı kalmadı :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zaten cok lag var dandik bi server ama işte tüm pvp serverlarında var o tip sorunlar :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Zagg, 12 Haziran 2005 13:58 tarihinde demiş ki: www.xhearon.net istediğinden farkı kalmadı :D offf connector yok :D abi sansıma sok.m ya...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 www.recoquistauo.com girmeden karar verme derim.(tabi özelliklerini forumlardan öğren )[signature][hline]Reconquista -Reconquista Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 onunda mail ile acc onaylamasında sorun var... sana lınk yolluo accı actıve hale getırmen ıcın ama lınke tıklıosun error verıo...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] [Bu mesaj rune_xander tarafından 12 Haziran 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 recona hiç girme. Çok kötü bir yer.. Zaten pvp falan da yok. Adam zaten yok..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 offf abi bitti ynae uo artık ... tum gun server aradım bir tane bulamadım yaa bi tane yok olmıcak abi 11 aydır uo oynamıyoruz nolmus uonun hali.... yazık...[signature][hline]1 day i read smoking is bad, i stop smoking 1 day i read drinking is bad, i stop drinking 1 day i read sex is bad, i stop reading... << oxy-gen >> [hakan] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 pvp serveri arıyacağına gir bir serverda kas 1 hafta fıstık gibi char ayarla sonra bak keyfine.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aspendos UO www.ultima-online.gen.tr pvp serverı değil ama 1 2 gün emek harcayarak süper pvp yaparsın elemanlarla[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 paticik reklam platformuna hoşgeldiniz ne tarz bir sunucu arıyorsunuz? -pevepe olsun yeter abi -gel lam o zaman sen kralsın artık yetmedimi reklamlar?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lol eger page atma zorunlulugun olursa atma direk altinda mare elinde +15 olana sorununu anlat tabiseni kesmezse :)[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar