vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Çok önceden kendime bir script yazmıştım bugün internet cafede elektrikler yok iken ise buna if elseler ekleyerek, sadece title'ı The Elven olanların kullanabilmesini sağlamak istedim.Fakat maalesef yapamadım.Ya kiç bir şekilde kullanamadım yada her şekilde kullanabildim.Bide bilenler el atsın. ON=@EQUIP SRC.SOUND=snd_spell_archcure SRC.SYSMESSAGE Elflerin kudreti uzerinizde olsun. SRC.EMOTE see is shining like the sun! TARGET[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ON=@EQUIP if <=the elven sysmessage=fasdfasdfasdfasd unequip return 1 SRC.SOUND=snd_spell_archcure SRC.SYSMESSAGE Elflerin kudreti uzerinizde olsun. SRC.EMOTE see is shining like the sun! TARGET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Skymaster, 01 Şubat 2003 18:13 tarihinde demiş ki: ON=@EQUIP if <=the elven sysmessage=fasdfasdfasdfasd unequip return 1 SRC.SOUND=snd_spell_archcure SRC.SYSMESSAGE Elflerin kudreti uzerinizde olsun. SRC.EMOTE see is shining like the sun! TARGET hangi versiona göre yazdın bunu ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 55i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 o script hiçbir versionda calısmaz. title a göre cek etmek icin strcmp kullanman gerekir ama sen ırklara bir tag verip ona göre check ettirirsen daha ii olur performans bakımından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ok ceday saol. Da ben ırk scripti olarak pek ayarlamadım sadece vücut biçim, rengi, ve titleı olarak ayarladım. Başka türlü nasıl tag vericez onu pek anlamadım??Hatta tag ne onu hiç annamadım :D[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 mesela atıyorum adam elf oldu elf olana skill body vs yaparkenki yeri şunu ekle src.tag.elf=1 işte if kısmında da bunu kontrol ettirirsin if !(==1) src.sysmessage bla bla bla unequip else return 0 endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: slayer__, 02 Şubat 2003 17:52 tarihinde demiş ki: mesela atıyorum adam elf oldu elf olana skill body vs yaparkenki yeri şunu ekle src.tag.elf=1 işte if kısmında da bunu kontrol ettirirsin if !(==1) src.sysmessage bla bla bla unequip else return 0 endif Seni bana Allah gönderdi heralde :D Tekrar saol[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar