Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöhretler turnuvaaı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su an stv de izliyorum.. eski oyuncuların turnuvası war suan beşiktaş ve trabzonspor oynuyor..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
1-0 trabzon önde..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
1-1 oldu şifo mehmet attı..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
penaltılara kaldı iki takım..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
gs ts finale kaldı..
fb bjk 3.lük maçı yapıyolar..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
bu sene 4.sü düzenlendi.İlk iki sene trabzon geçen sene de galatasaray kazanmıştı.Bu sene yine trabzon kazanmış..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
kadrolarda kimler vardı yazabilirmisiniz acep ? mrklandım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
tam olarak hatırlamıorumda ilk eleme maçını izledim fb-gs nin...
fenerde aykut oğuz nurettin rıdvan müjdat serdar zafer şenol cem wardı
galatasarayda tanju cüneyt nezihi uğur savaş tayfun ismail ilyas wardı
teknik direktörlerde fatih terim ve veselinovicti...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
ee 1. kim oldu ben izleyemedim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
  • Yeni Oluştur...