Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giriş Ekranındaki Orc Anırmasından Sıkıldınız Mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte çözüm -> D:Program FilesKnightOnlineSnd klasöründeki "bgm_login.MP3" adlı dosyayı silip istediğiniz bir mp3 atıyorsunuz ve ismini "bgm_login.MP3" olarak kaydediyorsunuz, oyun açılırken orc arkada şebeklik yapadurur sizde müziğinizi dinlersiniz. eğer intro'nunda sesini yok etmek isterseniz "bless.wav"ı da silin komple çözüm.

RuneLaFey'in katkılarıyla :)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 5x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:The_Others²
National Point: 2xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 12 Haziran 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
işte çözüm -> D:Program FilesKnightOnlineSnd klasöründeki "bgm_login.MP3" adlı dosyayı silip istediğiniz bir mp3 atıyorsunuz ve ismini "bgm_login.MP3" olarak kaydediyorsunuz, oyun açılırken orc arkada şebeklik yapadurur sizde müziğinizi dinlersiniz. eğer intro'nunda sesini yok etmek isterseniz "bless.wav"ı da silin komple çözüm.

RuneLaFey'in katkılarıyla :)

abisi herkes şimdi D: sürücünde arıycak :) yazık cocuklara[signature][hline]------------------------------------
Nation :EL Morad
Server :Beramus
NicK :Barbarians
CLaN :Unkown
Blade Master Warior
----------------------------------
Mesaj tarihi:
oyunun sesleri cok dandik onun icin ben sesi kapatıp yerine bi
DMX Dj Tiesto Linkinpark vs vs acıyorum[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN

Mesaj tarihi:
Benim de oyunu sesi kapalı, aynen winamp açık.. Shuffle da duruyor Wianmp ama arada Yurtseven kardeşler falan çalışıyo, bi ara playlist den sileyim onu.

zzz.[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: DarkThrone
Mesaj tarihi:
benim gibi rami düşük pc'ye sahip olanlar için arka planda 2. bir uygulama hiçte iyi bi çözüm değil ;)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 5x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:The_Others²
National Point: 2xxx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
oh oh biraz imrendireyim..

KO
IRC'de KO kanalı
TeamSpeak
Winamp
MSN
Paticik.

:D[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 61
Job: Blade Master
Clan: DarkThrone
Mesaj tarihi:
uzunlugu önemli diil dimi? laurent wolf - saxo şarkısını koymayı düşünüyorumda biraz tribal house / phunky olsun oyun[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Daha önce başka bi başlığada yazmıştım.. Ben kedi miyawlaması koydum..

Pek bi hoş miyawlıyor orc hayvanı... :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / BDüşman : CooLTanG / Server : Ares

ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
  • Yeni Oluştur...