BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 işte çözüm -> D:Program FilesKnightOnlineSnd klasöründeki "bgm_login.MP3" adlı dosyayı silip istediğiniz bir mp3 atıyorsunuz ve ismini "bgm_login.MP3" olarak kaydediyorsunuz, oyun açılırken orc arkada şebeklik yapadurur sizde müziğinizi dinlersiniz. eğer intro'nunda sesini yok etmek isterseniz "bless.wav"ı da silin komple çözüm. RuneLaFey'in katkılarıyla :)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu mevzuya el atmıştım bir zamanlar :D ben sesi kapatıyorum genelde..orada chitin shell li bir elemanın "For ElMoraaaad !" diye bağırmasını isterdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: rockncoke, 12 Haziran 2005 16:01 tarihinde demiş ki: işte çözüm -> D:Program FilesKnightOnlineSnd klasöründeki "bgm_login.MP3" adlı dosyayı silip istediğiniz bir mp3 atıyorsunuz ve ismini "bgm_login.MP3" olarak kaydediyorsunuz, oyun açılırken orc arkada şebeklik yapadurur sizde müziğinizi dinlersiniz. eğer intro'nunda sesini yok etmek isterseniz "bless.wav"ı da silin komple çözüm. RuneLaFey'in katkılarıyla :) abisi herkes şimdi D: sürücünde arıycak :) yazık cocuklara[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ---------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oraya C: yazamayan bu oyunu oynamasın hatta direk kasayı atsın camdan.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oyunun sesleri cok dandik onun icin ben sesi kapatıp yerine bi DMX Dj Tiesto Linkinpark vs vs acıyorum[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben sesleri kapamadan winamp ı acarak giriyorum oyuna :-p[signature][hline]Pyro Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bende neredeyse tüm windows sesleri darth vader ımın nur sesidir...açılış...kapanış..orc un yerine de meşhur "Give yourself to the darkside" ı koymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Benim de oyunu sesi kapalı, aynen winamp açık.. Shuffle da duruyor Wianmp ama arada Yurtseven kardeşler falan çalışıyo, bi ara playlist den sileyim onu. zzz.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim gibi rami düşük pc'ye sahip olanlar için arka planda 2. bir uygulama hiçte iyi bi çözüm değil ;)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oh oh biraz imrendireyim.. KO IRC'de KO kanalı TeamSpeak Winamp MSN Paticik. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ko oynarken sürekli msn çok nadir paticik :-) karne iyi gelmediki yeni parça isteyelim :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 peki oyun içi müzigi nerden degiştirebiliyoruz? orclar için olanını[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aynı klasördeki BGM_KA_BATTLE.MP3 dosyası.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 uzunlugu önemli diil dimi? laurent wolf - saxo şarkısını koymayı düşünüyorumda biraz tribal house / phunky olsun oyun[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 battle müziğini bilmiyorum ama logindekinin ilk 21 saniyesini çalıyor.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Güsel SAol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Daha önce başka bi başlığada yazmıştım.. Ben kedi miyawlaması koydum.. Pek bi hoş miyawlıyor orc hayvanı... :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bana demiştin kedi miyavı koydum diye ben de kopmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehehe :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar