ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 40gb olmasını istiorum.sata olabilir.ide olabilir fark etmez ama rpm i iyi çok ses çıkarmayan kaliteli bişi istiom. (bide bi sorudaha açıımdedim şimdi aklıma geldi.sata ile ide arasındaki fark nedir kabloların boyutları dışında)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bi yerde okumuştum şöyl bişiler yazmışdı birisi.. sata saniyede teorik olarak 150mb/s hıza çıakiblir diğeri 100 ve 133 mb/s e çıkabiliyor Ama sata 2 ve sata 3 ler gelicek 2 olan 300 mb/s,3 te 600 mb/s olması planlanıyor, 133 te kaldı daha yükselmiyecek sata lar yeni bir teknoloji daha sessiz ve hızlı,yani teorik olarak 133E çıkamıyorlar zaten ama pratikte satalar daha hızlı idelere göre. sata ları usb gibi çıkartıp takabiliyorsun ama kesin bi cevap yok bu konuda çıkardığında yada taktığında kitlenme durumu olabiliyor. anladıysan bişiler ne mutlu bana[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 anladım ama asıl soru yanıtsız kaldı[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 maxtor al ama ne için kullancaksın bilmiyorum ama rtık 40gb yetersiz kaalbilir şahsen bana öle oluo9[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 maxtor, seagate fln artık bitti bunların dönemleri, samsung öneririm[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ztn ayrı olarak 120gb hdd varda elimdeki 40gb lık hdd milattan kalma takırtukur sesler çıkarıo (gürültülü)ve birazda kastırıo gibime gelio(işletim sistemi ona yüklü)çünkü öbür hdd de gezerken ne ses var ne seda ve hiç kasmıo.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şu iimidir sizce ve sata mı anlıyamadım ?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 12 Haziran 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121348 sata ide farki burda yazio [Bu mesaj Ivor tarafından 12 Haziran 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 seagate barracuda lar digerleinden da pahali oluo vede 40 nie alionki cok az fark vr fiayt olarak 60 al mesela daha az yavaslar dolsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence sen samsung un hdd lerini al onların ozellı gı sessiz olması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar