Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlu Şarkılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle, mutluluk verici, eğlenceli, hoplatıcı, zıplatıcı ama kötü olmayan şarkılar arıyorum. Grup da olur. Örnek olarak AC/DC öyle. Şarkı da örnek vereyim AC/DC - Rocker gibi. Ama punk olmasın. Yani cıvık olmasın. Eğlenceli olsun. Var mı 1-2 şey yazın hadi. Yalnız AC/DC dinlemek istemiyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
valla mutlu bilmem ama
judas priest in leather rebel,rock hard ride free dinlerken yerinde duramıyorsun..[signature][hline]Shaem The Ambusher
if you ever smell nightelf blood up in the mountains,
then get youraxe and chop them down!
Mesaj tarihi:
metallica icon da "if you are happy clap your hands" sözlü şarkının metallica versiyonunu söylemişlerdi:)[signature][hline]In the name of desperation I call your name
A lamentation I sigh
Mesaj tarihi:
golf'ün reklam müziği derim jewel / bizarre love triangle.
dinlerken çok huzurlu oluyorum nedense.[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 23 Şubat 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Moonspell - Vampiria[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
bulutsuzluk ozlemi - gunesimden kac, guneye giderken.

dave weckl - 101 shuffle.

dave wecklın albumlerini indir tatlı jazz sarkılar var cok iyiler.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
perhaps perhaps perhaps - cake
kelly family - fell in love with an alien
rainbow - the temple of the king
ya daa fazla gelmedi aklıma ama bunları her dinlediimde böyle bi mutlu oluorm ama hoplatıcı deil galiba pek :)[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

Mesaj tarihi:
Valla ben oturup hüngür hüngür ağlamıyorum Hey Joe dinlerken :) Hatta çok eğlenceli bir şarkı...Sözleri geç , melodisine gel :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Travis-Flowers in the window
RHCP-Can't Stop
Bob Dylan-Pretty Peggy-O
Bob Dylan-Ugliest Girl In The World
Natasha Bedingfield-These Words
Nelly Furtado-I'm Like A Bird[signature][hline]seize the day!
Mesaj tarihi:
etrafı karıştırmak gibi olmasında

punk olmasın eğlenceli olsun bu biraz ters olmuş

ayrıca punk cıvık bir tarz değildir Punk Anarşi müziğidir[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
zevkler ve renkler tabi tartısılır ama yazmadan edemicem ben herzaman Cradle of Filth - Doberman Pharaoh dinledikten sonra mutlu oluyorum :) ilginctir...[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
  • Yeni Oluştur...