karpuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Şöyle, mutluluk verici, eğlenceli, hoplatıcı, zıplatıcı ama kötü olmayan şarkılar arıyorum. Grup da olur. Örnek olarak AC/DC öyle. Şarkı da örnek vereyim AC/DC - Rocker gibi. Ama punk olmasın. Yani cıvık olmasın. Eğlenceli olsun. Var mı 1-2 şey yazın hadi. Yalnız AC/DC dinlemek istemiyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 valla mutlu bilmem ama judas priest in leather rebel,rock hard ride free dinlerken yerinde duramıyorsun..[signature][hline]Shaem The Ambusher if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down!
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 metallica icon da "if you are happy clap your hands" sözlü şarkının metallica versiyonunu söylemişlerdi:)[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 california dreaming[signature][hline]orochi
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 golf'ün reklam müziği derim jewel / bizarre love triangle. dinlerken çok huzurlu oluyorum nedense.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 23 Şubat 2005 08:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Metallica - Stone Cold Crazy[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Nasil neselendigine bagli, mesela ben Moondance dinleyince kalkip halay cekesim geliyor. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 AC/DC demissin ondan da T.N.T. olabilir.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 misfits-last cares[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Denemeden falan mı çıktın, nedir bu mutluluk ihtiyacı =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
duende Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 guns n roses - paradise city acdc - long way to the top korn - got the life beck - loser duman - hayatı yasa kiss - i was made for lovin' you kiss - lick it up kiss - psycho circus[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sixpence none the richer adlı grubun sefindirik şarkısı 'kiss me'[signature][hline]....of all the things i've lost, i miss my mind the most...!!!!
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Moonspell - Vampiria[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Terry Jacks - Seasons In The Sun[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bulutsuzluk ozlemi - gunesimden kac, guneye giderken. dave weckl - 101 shuffle. dave wecklın albumlerini indir tatlı jazz sarkılar var cok iyiler.[signature][hline]
555 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 perhaps perhaps perhaps - cake kelly family - fell in love with an alien rainbow - the temple of the king ya daa fazla gelmedi aklıma ama bunları her dinlediimde böyle bi mutlu oluorm ama hoplatıcı deil galiba pek :)[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
pediculus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 pink martini-veronique beni çok rahtlatıyo [Bu mesaj pediculus tarafından 24 Şubat 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Sinergy - The Warrior Princess Jimi Hendrix - Hey Joe :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hey joenun nesi mutlu. adam kız arkadasını mı ne vuruyo tam hatırlayamadım.[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Valla ben oturup hüngür hüngür ağlamıyorum Hey Joe dinlerken :) Hatta çok eğlenceli bir şarkı...Sözleri geç , melodisine gel :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mozart - Türk Marşı[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Travis-Flowers in the window RHCP-Can't Stop Bob Dylan-Pretty Peggy-O Bob Dylan-Ugliest Girl In The World Natasha Bedingfield-These Words Nelly Furtado-I'm Like A Bird[signature][hline]seize the day!
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 etrafı karıştırmak gibi olmasında punk olmasın eğlenceli olsun bu biraz ters olmuş ayrıca punk cıvık bir tarz değildir Punk Anarşi müziğidir[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
keyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 zevkler ve renkler tabi tartısılır ama yazmadan edemicem ben herzaman Cradle of Filth - Doberman Pharaoh dinledikten sonra mutlu oluyorum :) ilginctir...[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Anarchy in the UK ve Fuel güzeldir.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Öne çıkan mesajlar