OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Arkadaşlar KE gelecek..ve evlenme olacak..ve sanırım forumda yeni bir bölüm açılacak..HAYAT ARKADAŞI ARAYANLAR :D "Ben 35 yaşında elmorad lı bir savaşçıyım..uzun boylu yakışıklıyım..yemek yapabilen ve buff tan anlayan genç priest bayanlarla tanışmak isterim" :D :D "Selam 25 yaşında yakışıklı bir assasinim..genç bayan karuslarla tanışmak isterim..atarım bi swift dağlara kaçarız.." :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 moradonda gezerken dişi bir karustan etkilenmiştim dün..ondan aklıma geldi akşam akşam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 iyiya bende evleneyim bi karuslada yeni bi ırk ortaya çıksın çok hoş olur[signature][hline]Diez1/2 Nick=hoodstar__ Clan=n00bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 LOOOLL[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya caponlar sapık bende yeni gördüm ya wedding eventi diyo adam yuh dedim haberleri okumak gerekiyo aslında japkoda sürekli yeni item koyuluyo fln adamlar çalışıoda biz yetişemiyoruz :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ultimada ki gibi cıvımaz umarım[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi dağmatlık giymiş orc harbi çok komik duruyor[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 euhue orc un kendisi komik zaten dağmatlığa gerek yok:P[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Gecen bi priest geldi erkek olanından muhabbet söyle baslıo: - Abi Parti atarmısın? - Full - Abi hadi yeni actım herkeze vericem? - Excuse me? - 1500 luk baf yaf. Hadi Abi hevesimi alıyım herkeze vericem söz. - Bi daha sölesene :D - La erkekim ben. - Sana mani deil :D - Tamam abi yeni char acıcam :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: RogueSpear, 12 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Gecen bi priest geldi erkek olanından muhabbet söyle baslıo: - Abi Parti atarmısın? - Full - Abi hadi yeni actım herkeze vericem? - Excuse me? - 1500 luk baf yaf. Hadi Abi hevesimi alıyım herkeze vericem söz. - Bi daha sölesene :D - La erkekim ben. - Sana mani deil :D - Tamam abi yeni char acıcam :D Zuhahahaha[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ---------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 efendim ben genç atik geleceği parlak ve dini bütün bir erkek int priestim, benim gibi düşünen tesettürlü bir mage hanım ile izdivaç müessesine girmek istiyorum mür müd :D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: codeinconnue, 12 Haziran 2005 14:09 tarihinde demiş ki: efendim ben genç atik geleceği parlak ve dini bütün bir erkek int priestim, benim gibi düşünen tesettürlü bir mage hanım ile izdivaç müessesine girmek istiyorum mür müd :D *!Kopar !*[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 BEN GARI İSTİREM *kulagını kaşır*[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ---------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 imaaaam kopardın yine imam[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar