Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 şuan nvidia nın sitesi 71.89 u yayınlamakta. ama bi site de 77.13 var beta olarak sizce onu cekip kullanmakta bi sakınca varmı? bide nvhardpage sisteme zarar verirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İstediğini çek kullan. Hardpage standart sürücülerde gizli olan ayarları görmene ve değiştirmene imkan veriyor. Değiştirmezsen bişey olmaz. Kurclasan da büyük ihtimalle bişey olmaz. Ek kötü ihtimalle güvenli kipte falan açar eski haline getirirsin ayarı. Eğer overclock yapıyosanmesela, hardpage'de fastwrites ayarı vardır. Kapatırsan daha yüksek frekansa çıkma ihtimalin var.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yanma ihtimali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ati te 5.6 yı çıkardı indirdim ama denemedim var mıdır deneyen ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nvidia.com da 71.89 cikmis durumda guru3d de ise 72.13 ve 77.30 u indirebilirsiniz .whq destekli olmasi microsoft tarafindan denenip onaylandigi anlamina gelir .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Damn, 11 Haziran 2005 19:15 tarihinde demiş ki: yanma ihtimali? "Bişey olmaz" ın tama olarak neresini anlamadınız, pardon? :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kafana göre takıl, ben en son ne çıkarsa onu yüklüyorum isterse vermesin nvidia kendi sitesinde, eğer performansı etkiliyosa deiştir.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar