ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Satma nedeni beklediğim, istediğim grupların gelmemesi, aynı zamanda başka konserler için paraya ihtiyacım olması Bilet kombine + kamptır, 4 gün hiçbir sorun yaşamadan girip cıkabilirsiniz ticketturkte 9 hazirana kadar 80 milyon olan bilet fiyatı, 9 hazirandan itibaren 99 milyon olacak Ben ise 75 milyona satıyorum. İlgilenenler direk buraya mesaj atabilir, ya da özel mesajı tercih edebilir. Teşekkürler[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 zamanında 60 milyona kapattın tabi sat anasını satiym millet işini biliyo :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 15 milyon için böyle bi riske gireceğini sanmıyorum.[signature][hline]Still Goin' Wild !
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 15 milyon için girmedim geçen seneden bir güvenim vardı, güzel grup getiriler diye önceden indirimli alayım dedim, istedigim gruplar gelmedi, diger yanda da in flames ya da dream theater falan duruyor, kaçırmak istemiyorum onları açıkçası[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 up![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben de burda olsaydım onlara gidecektim ama. bi bunu yakalayabiliorum ben de içip zçmaya gidiyorum grup yok doru düzgün.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ...vazgeçtim [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 08 Haziran 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ... vazgectim [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 08 Haziran 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 in flames için gidiyorum ben oyle dıyım Bu arada 99 mılyon mu olacak gercekten ya ?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 rockistanbulda in flames falan yok[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nasıl yok lan[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İstanbul Rock Open Air Fest'de In Flames var. Bu topicde belirtilen baska bi fest. mi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 başka bir fest burada belirtilen[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu arada özel mesajda biletin şekli şemali ile ilgili şüpheler yarattım galiba, resimlerin koyayım bari=) [spo1=Ön Taraf][/spo] [spo2=Arka Taraf][/spo] son bir şey, bilet şu anda ilk talibi olan Gilean a gidecek gibi gözüküor. Bu akşam kendisinden kesin kararı alıcam, eğer o olmazsa yine özel mesajdan ulaşan AMO ya gidecek tahminimce.[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Öne çıkan mesajlar