Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Rockİstanbul 2005 bileti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Satma nedeni beklediğim, istediğim grupların gelmemesi, aynı zamanda başka konserler için paraya ihtiyacım olması

Bilet kombine + kamptır, 4 gün hiçbir sorun yaşamadan girip cıkabilirsiniz

ticketturkte 9 hazirana kadar 80 milyon olan bilet fiyatı, 9 hazirandan itibaren 99 milyon olacak

Ben ise 75 milyona satıyorum.
İlgilenenler direk buraya mesaj atabilir, ya da özel mesajı tercih edebilir.

Teşekkürler[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
zamanında 60 milyona kapattın tabi sat anasını satiym millet işini biliyo :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
15 milyon için girmedim
geçen seneden bir güvenim vardı, güzel grup getiriler diye önceden indirimli alayım dedim, istedigim gruplar gelmedi, diger yanda da in flames ya da dream theater falan duruyor, kaçırmak istemiyorum onları açıkçası[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
ben de burda olsaydım onlara gidecektim ama. bi bunu yakalayabiliorum ben de içip zçmaya gidiyorum grup yok doru düzgün.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
in flames için gidiyorum ben oyle dıyım

Bu arada 99 mılyon mu olacak gercekten ya ?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
İstanbul Rock Open Air Fest'de In Flames var.

Bu topicde belirtilen baska bi fest. mi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:

bu arada özel mesajda biletin şekli şemali ile ilgili şüpheler yarattım galiba, resimlerin koyayım bari=)

[spo1=Ön Taraf][/spo]

[spo2=Arka Taraf][/spo]

son bir şey, bilet şu anda ilk talibi olan Gilean a gidecek gibi gözüküor. Bu akşam kendisinden kesin kararı alıcam, eğer o olmazsa yine özel mesajdan ulaşan AMO ya gidecek tahminimce.[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum

• Yeni Oluştur...