Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Paticik Halkı Şans Dileyin Bana!

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Sorular zor muydu bari?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

sevindim ya ii bi yere girersiniz inş :) eğer ankaradaysan bizim okula gel ztn :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan çalısıpta yapmak :p (ama bende çalısmamıstım :p)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KucukHusamettin, 12 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
said:
CusTodeM, 12 Haziran 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
oo iyi yapmısın baba :P ben hic calismadan yapmıstım onu ama neyse:P

artizlik yapma ben de sene boyunca hiç adam gibi ders çalışmadım (dersane denemeleri hariç)

o "artizlik yapma" lafını saka olarak algılıyorum insallah oyledir...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...