Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Paticik Halkı Şans Dileyin Bana!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehe sen o ultımanın uzerıne bıraz zor ama bakalım kabatas kal dıyorsun ya ozgur ya bende dur bakalım nolcak İyi Şanşlar Ceneraytır...
Not:Bence sen sınavda heyecandan olursun(LGS de)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 05 Haziran 2005 02:31 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Fistan tarafından 05 Haziran 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]

eee?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
ya ben geç gordum ama umarım ıı geçmstr sonuclarını beklıyorus =) heyecandan oldumu yoqsa hala bı ses yoqq[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Allah zihin açıklığ versin..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Şansla olacak iş deil bu ama,good luck :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 05 Haziran 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
Özel okullar sınavı LGS den zor olur. Şimdi başarısız olursan takma :)

biraz öyle oldu :) matematik yüzünden biraz kötü geçti hep formüle çalışmış adi herifler:) neyse sağlık olsun, belki de daha iyi oldu kötü yapmam
Mesaj tarihi:
bol şanslar :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
yine ucuz olsun diye saman kağıda mı basmış şerefsizler?

benim girdiğim sene öyleydi kurşun kalem kağıda yazmıyordu üstünden kayıp gidiyordu çok feci dellenmiştim.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Mesaj tarihi:
eheuah dikakt etmedimdi tarihe dalgınlıktan :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
Bir kez daha şans dilemenizi istiyorum ama bu sefer biraz daha dileyin özel okul kötü geçti : Eski kalemi de şömineye attım eridi :) Git yat demeyin boşuna fark etmiyo :) Ben bi şu cisim formüllerine bakayım ilk defa bakıcam[signature][hline]Msn
  • Yeni Oluştur...