Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Belki bir gece, uyku tutmazsa seni de Yıldızlara bak mahmur gözlerle Gezdir beni uykulu zihninde Hatırla beni, minicik kalbindeki o ufak yerimle :([signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Daha çok mısralarla daha çok güzel olur..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ayrılış Bakakaldım arkandan. Buğday saçlarından, Safir gözlerinden, Ayrı kaldım... :([signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 I will wait for you in Baton Rouge And I'll miss you now in New Orleans I'll wait for you while she slips something comfortable And i'll miss you when i'm slipping in between If you wrap yourself in daffodils You know me, I will just wrap my self in pain If you're the queen of California Baby, i am the king of the rain And i said Good goodnight shelby Goodnight Shelby goodnight, good night Good goodnight shelby goodnight, good night I said i'm all alone alone alone I said i'm all alone alone alone I said all alone All alone Yeah, i said i'm all alone alone alone Alone alone alone All alone I said all alone And you ain't coming home I said i'm all alone Don't you miss the mornings Don't you miss those days Don't you miss me baby Cause i'm fading away... (counting crows-goodnight elizabeth) I missed you my cali girl... :([signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Odamı toplarken buldum o eski defteri Acı dolu altı ayı yazdığım yazıları, şiirleri. Asla unutamayacağım bir insana Tekrar yazıyorum söyleyemediklerimi Hayatımda çok özel bir yeri olan çok özel birine yazmıştım 6 ay boyunca. Sadece 9 ay geçmiş ama sanki yıllar öncesinden gibi geliyor. Paylaşmak istedim... Tadını Çıkar Tadını çıkar Gecede bulduğun sessizliğin Sevgilinin mumlarının ışığının Eninde sonunda bitecek olan Zülum gibi ayrılığın Üzülme Ayrı düşünce değerini daha da iyi anladığın sevgiline Yaz üzüleceğin yere Saatlerce, günlerce yaz Yaz kalbinden dökülenleri Ona yazmak bu kadar güzelken Tadını çıkar Gece Bütün ışıklar sönünce, Kalınca mum ışığı, Ve arkada hoş müzik. İşte o zaman başlar gece Tüm karanlağıyla, tüm sessizliğiyle Tüm sadeliğiyle, tüm anılarıyla İnsana huzur veren, O güzel gece. Keşke hiç bitmese... Hala sensiz Yine bu deftere Akıp gidiyor bir başka yazı, Bir başka gece. Hala sensiz... Rüya Bilmezdim rüyaların bu kadar gerçek olabildiğini. Gördüm sanki yanımdaymışsın gibi, Koynuma girdiğini, elini kalbime koyduğunu Kelimeler anlatmaya yetmezken Beni ne kadar harika hissettirdiğini... Hiç bi zaman dönmedi :([signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 08 Haziran 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gidenler dönmezmiş geri belki dönseler bile dolmaz artık bıraktığı boşluğun yeri[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çok güzel yazmıssın ya keşke bendede bu kdr yetenek olsaydı da bende böle yazabilseydim muhtesem yazmıssın :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar