Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bende cok severim bu papağanlarıda beni öldürür diye korkuyorum ben bu hayvanlar. şimdi ben 60 yaşıma gelcem yine olcak yanımda :P edit: o gri papağan dediğim papağanların cinsi Jako imiş. [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Şubat 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Jako said: Aşk evliliği yapıyor Orta Afrika'da yaşayan Jakolar, ürkek ve şüpheci kuşlardır. Tanımadıkları ortamda son derece çekingen davranırlar. Hatta strese girerler. Bu yüzden, konuşabilen bir Jako'ya sahip olmak isteyenler, mutlaka genç bir hayvan bulmalılar. Hastalıklara karşı hassas olan yavruları, yaşatmanın kolay olmadığını aklınızdan çıkartmayın. Unutmayın. kafesine yaklaştığınız zaman tüylerini kabartıp hırlayan ergin bir Jako'nun evcilleşme ihtimali son derece düşüktür. Jakoların yuvarlardan yavru almak kolay değildir. Bir kere, erkek ve dişi Jako'nun ayırdedilmesi çok zordur. 4-5 yaşında erginliğe ulaşan Jakolar, gerçek bir aşk evliliği yaptıkları için birbirine uyum sağlayan çift bulmak gerekir. Jakoların ana besinleri, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, biraz yulaf ve yer fıstığıdır. Meyve, sebze ve hububat başaklarını da her gün sırayla vermenizde fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kuşa ilgim yoktur hiç tavşan ve balıktan sonra bunuda bi denesemmi diyorum belki güzel olur :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bence tavşan denemelisin tekrar. tavşanlar kadar sevgi dolu bir hayvan yok.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:166/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya abi tamamda çok çabuk ölüyorlar çok kötü ya ölüsünü görmek hayvancağızın bi daha istemiyorum öyle bi görüntü görmek :/[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aldığın hayvan hastalıklı vs. çıkmış. o yüzden yoksa şey değillerdir..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:166/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yok abi 3 tanesidemi öyle bide işin garipi adamların dediği herşeyi yapıyorum mesela son aldığım psikolojik olarakmıdır nedir bilemiyorum hayvan cidden alışamadı bana herhalde tık diye gitti hiç bi neden yokken.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 karar veremedim ya. gri olanlar kafama yattı ama fiyatı da yüksek onların. cennet papağanı mı alsak?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 of lan karar veremıyorum. Ankara da nereden jako bulabilirim tel, adres bilgisi olan varmi? ödeme taksit/nakit. ?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 buldum lan! ankara ulus halinin oralarda bir sürü satan yer varmış. annemde söylemişti. pazartesi gidip bakacaz inşallah :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet ulus'ta ucuza bulabilirsin..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ulustan hayvan almak :-?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet ankara'da ulus'ta pek çok hayvan dükkanı var oralardan :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:167/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 onların satacağı hayvandan hayır gelmez :][signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nie?=[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ulus sakat yer valla sanırım Ankara'da oturmuyosun :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bence gri alma hatta bence o astronomik fiyata olan dışında papağan alınmaz hatta bence kafeste beslenen hiçbir hayvan alınmamalı eheh.[signature][hline]bu post bütün sevenlerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 uncla öyle duydum ama bakalım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 240 mılyona 1.5 yaşında jako. temız oldugunu soyluyor hayvanın. visaya 2 taksit yaparım dedi. araştıyorum inşallah alıcam :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 1.5 yaşında oldugundan emin ol. bence fiyatı iyi. güzel bi kuşun olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: uncla, 26 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: ulustan hayvan almak :-? Akıllıca birşey değilmiş :D hastalıklı cıktı geri verdim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bu arada Kırmızı Kuyruk ve Bordo kuyruk diye 2 çeşidi var bu gri Jakoların. Kırmızı kuyruklar daha pahalı ve normal olarak daha iyi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 daha almadınmı sen bi papagan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benim bi tanıdıgım wardı iste papaganı war ıyı cınslerı ve yanı uzun omurlu ole hanı konusan eden fazla cakmıyorumda 750ytl 1000ytl gozden cıkarcan dedi bide dikkat et cok kazıklanma olayı oluyormus[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Aldımda hayvan hastalıklyımıs. Geri verdim[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar