Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Papağan fiyatları hakkında bilginiz olan varmi? şu konuşan büyükleri ne kadar. çekirdek çitleyenler varya :) birde küçük bir kaç türü var sanırım. yaklaşık olarak bilgisi olan varmi? pet sitelerinde fiyat bulamadim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 10 ytlden başlıyor 1000 ytlyi aşan cinslere kadar gidiyor. mesela gri renk büyük papağanlar varya onlar 150 ytlden başlıyor. cennet papağanlarını 10 ytl ye alabilirsin. 15 ytlyede ibikli olan papağanlar var. yeşil renk kırmızı gaga orta boy papağanlar var onlarda 15-20 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sultan 20 ytl den başlar gri dediğim. 100 yıl yaşar. 150 den başlar bunlar aşmış olanlar.hem bulması hem alması zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oha o büyük papaganlar 150 mılyonmu? kafesle 200 e gelır. ucuzmuş. ben baya pahalı sanıyordum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sultan kötüymüş, aşmış iyiymiş, gri orta karar. en iyisi gri. bu arada gitsem 150 kaata bulurmuyum bundan? ankara kızılayda bir pet shop vardi adını unuttum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 anlaman lazım önce papağanın yaşından falan. genç bi gri olandan bulamazsın 150 ye falan. ben antalyada 3-4 kez sordum bi keresinde 150 demişti ertesi gün yerinde yoktu bi keresinde kafasında tüy yoktu 350$ demişti oda ertesi gün kayboldu ortalıkta. bi sefer sordugumda uçamıyor demişti 250 olur sana demişti o 2 hafta durdu orda oda satıldı. 150 den başlıyor diyebilirim rahatça ama.bulursan genç sağlıklı bi tane 250 ye falan al derim.senin torununu görür o papağan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iyiymiş ya. 250 nakit veremem aslında. taksit filan yaparlarsa hemen alırım :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 333 hangi ilde oturuyosun o önemli yalnız fistan muhtemelen Antalya'daki fiyatları söylüyordur banada bi balık fiyatları vermişti sudan ucuz gittim bi sordum 3 misli çıktı dikkatli ol sonra dumur olma :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 len gidip sosyete pet shopuna soruyosunuz benide burda yalancı cıkarıyosunuz eheh. antalya sıcak yer balıktır kuştur ucuz burda gerçekten. hatta yeşilpapağanlar şehirde geziyor doğal ortamları antalya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 gidip yabancı ülkelerden gelenler 1000$'ı bile geçebiliyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:164/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yok yalancı olduğunu kastetmedim senin bi suçun yok fiyatlarda orda öyle len kızılay sosyetemi sor Ankaralılara :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 kızılay %25-%50 sayılabilir tabi :) en sosyatik olmayan ulus'takiler snrm :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:164/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yapma noolur %25 bile olamaz memur kentinin merkezi yani daha ne diyim :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 en alttaki resimdekiler süper sultanlarda papağan havası yok, çok gürültücü olabiliyorlar. bence papağan alma, alıcaksan da o en alttaki resimdekini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 papağanı olanlara sorumda: papağan'ı aldıktan ne kadar sonra size alıştı elinize alma vs.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eğer ufakken alırsan kısa sürede alışır, ömür boyu öyle devam eder. bunun dışında kesin bir yorum getiremeyeceğim. hayvanın cinsi ve psikolojisine de bakan bir durum. bir başka dikkat edilmesi gerekilen husus ise bazı papağanlar konuşamaz.mesela sultanlar konuşmuyor gördüğüm kadarıyla.konuşup da az konuşanı var. geveze olanını da bilirim yazlıkta vardı bir tane, kim küfür ediyor/laf atıyor diye başını kaldırırsın bakarsın papağan, gülersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ankara kızılay da pet shop vardi büyük bir yer. adı neydi oranın bilen varmı? taksitle satıyorlarsa gri olanlardan direk alayim diyorum. yada 150 kaata sağlam birşey bulursam alıcam.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sultan fln alınmaz fistan'ın gri diye yazdıklarından al.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 alacam gri olandan.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 benimde 200 milyon civarı bi havadan param var :P kafama taktın şimdi papağanı ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 papağan bakımı o kadarda kolay değildir. oldukça büyük birşey alırsanız birbirinize alışmanız zor. gagaları ve pençeleri büyük sayılabilir. etrafıda dağıtabilir. [Bu mesaj orc_lord tarafından 24 Şubat 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yemleri ne bunların. bunların çekirdek çitlediğini görmüştüm doğrumu? üşengeçliğimi yendiğim bir anda gideceğim Kızılaya :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ŞOK ŞOK ŞOK :P o gri papağandan sordum bugün 3 yaşında çok tatlı bişi 350 ytl dedi adam. Diğerlerinden aşmış olan papağandan yani şu resimdekindende vardı 2500$ dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 2500$ lık olan papağandır işte babası odur :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:166/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Valla bizim bi tanıdıgın gri papaganından var bir kere cok akıllılar ama sorun yasayabiliyosunuzx bu akıllılarla örnegin:Kapı caldıgın da kimo diyo aynı ses tonuyla evden birinin .. ve sizde evde yoksanız kapı caldıgında kimo derse kapı acılmıyo ee kapıyı calanın küsme ihitimali var.. küfür falan duyarsada kapabilir misafir varken .... ayıp kacabilir bu arada evet gagaları cok tehlikeli valla direk yarıtyor eti ama güzel de yemek yiyolar meyve cekirdekleri falan hemen hepsini bilgiim kadarı ile parcalıyor baden ceviz vs ... zaten alınca ucmasını engellemek icin kanatlarını kestiriyosun bide evcillestigi zaman iyi ce sorun yasamaz misafir varken kafesinde kalsa yeter oksa tavuk gibi kovalıyo masallah bikac kere basıma geldi... ama güzel hayvanlar evde köpek alamazsan bu alınabilir ama bakımı zordur ilgi ister bu hayvanlar unutulurlarsa depresyona falan girebiliyorlar kendilerini yoluyolar :) baya sirin oluyo aslında yolunmus tavuk gibi gözüküyolar :)) saka bir yana alacaksan unutmayacagıun bisi[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar