Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notebook Alacam, tavsiye istiyorum plz

karpuz

Öne çıkan mesajlar

(: Şimdi ilk olarak, 10'larca topic varken gelip yenisini açmamın nedeni, zamanımın öss nedeniyle aşırı kısıtlı olmasıdır. Evde bilgisayardan anlayan tek şahsiyet olmam da bu işi yapmamı zorunlu kılmıştır. Onu geçelim de,
İstediğim notebook, Catia gibi çalıştırılması zor çizim programlarını rahat bir şekilde çalıştırmalıdır. Catia'nın ne olduğunu bilmeyenler için, 3 boyutlu çizim programıdır. Hayatımda bilgisayarı daha fazla zorlayan az program gördüm. Neyse... 2. olarak pili çok önemli değil. Daha çok yanda taşınan masaüstü bilgisayar gibi kullanılacak notebook. Harddiskinin de az olmaması gerek.
Tavsiye ettiğiniz notebookların fiyatlarını da aşağı yukarı yazarsanız iyi olur.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14847

en sağlam hardware, en ucuz fiyata bu notebook'da birleşiyo, ben zamanında baya bi araştırmıştım bundan uygun fiyat/performans yok. bi de daha performanslı olsun dersen aynısının 1.8 centrinolu olanı var:

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14846[signature][hline]alp g
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer iyi bir laptoba 3400$ (kendi sitesinden alırsan 400$ indirim kazanıyorsun.Bu arada fiyat yurt dısı fiyatı..) vericeksen Dell Xps gen 2 alabilrisin..

Kısaca özellikler;
Intel Centrino (sonoma ) 760-770
533mhz DDR2 (2 slot var max 2 gb )
256 mb nvidia go 6800 ultra
17" Wide-Aspect UltraSharp TFT (1920x1200)
60/80/100 gb hdd (istege bağlı 7200rpm lik hdd taktırabilirsin.)
Dvd-rw DL
... vs vs..

Benim elime 13 haziranda gecicek.. su an kullanılabilirliği hakkında bişi diyemiyorum..[signature][hline]Önce o vardı. BjK
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada mutlaka ama mutlaka yurt dışından bir tanıdık varsa ondan iste

Sony vaio al sessiz sakin hızlı ince her şey var adamlar arkadaş yeni aldı 1399 € a Centrino 1.7 512 ram 80 hdd 2mb cache bus speedi de normalden hızlıymış galiba. Monitörler süper zaten black kristal istediğin açıyla bak görüntü kaybı yok[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sony Vaio vgnfs125m
Fiyatı 1398 euro

Artıları
Mükemmel ekran-Black Kristaller le her açıdan süper görüntü, canlı renkler
Sessiz, 3.5 saat pil ömrü, düşük ısı
Bus speedi de benim gördüğüm modelde normalden daha yüksekti 533 müydü neydi hatırlamadım
-80 Hdd Dvd Rw falan

Eksileri

Cd rom okuması yavaş- DVD yi daha hızlı okuyor
Fiyat

Son olarak tavsiyelerim:
-Centrino al kesinlikle şaşma centrinodan
-Ram 512 olsun sonra başını duvarlara vurma
-Notebook upgradei zor gereksiz ve zahmetlidir onu düşünüp al
-Hdd in 40 gb olmasın benimkji gibi yetmiyor, minimum 60 gb olsun
-Mutlaka 2mb cachei olsun işlemcinin kastıracak programlar kullanacaksan[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

bn de yeni konu acmiim dedim burda soruyorum sorumu.. simdi bn de bi laptop almayı dusunuorm, web programlamayla fln uurasıorm, bi de okulda wireless fln war bole kluplerde fln kendi programlarımı kullanabileyim istiorm.. Su an almayı dusundugum model toshiba qosmio g20-102.. centrino 2.0 Gz (sonoma) 160gb harddisk, 1024mb DDR2 ram, geforce 6600 ekran kartı war.. neise hersey cok hos allette de bi sey oorenmek istiorm. Cok oyun oynamam ama oynadgım tek oyun Star wars galaxies i bu aletle sorunsuz bi sekilde oynayabilir miyim?[signature][hline]Othmobast Orz'wase
Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thunderbird, 09 Haziran 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
datron yeni bir tane cikarmis onu arastir bi chip dergisinde reklamını gormustum centrino islemci ddr2 ramler 1000 dolar amai isletim sistemi linux

nerde gördün bu aleti centrino işlemci ve ddr2 ramle isitediği kadar linux olsun ki zaten birincil tercihimdir linux
biraz daha bilgi verebilirmisin[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

biraz araştırınca bahsettiğin modeli buldum
http://www.ufotek.com.tr/ushop/kapi.php
512 mb versiyonu bana çok uygun geldi muhtemelen gidip alırım bu aleti
güzelmiş[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz

ben kisa cevap vericem

gecen gun animasyonla ugrasan biri yabanci bir forumda sormustu laptop istiyorum diye.

iki tane net ve dogru cevap geldi

birincisi diger arkadasin dedigi

dell xps gen2

bir digeride alienwarein top laptop lari

ama ikiside tuzlu[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop markasi olarak şiddetle Toshiba yi onerebilirim ama onlarda normalin biraz ustunde cep yakiyor ha eger başka birseyde kullanirim dersen donen ustune yazi yazilan laptoplardan alma boşu boşuna paran gider ben cok iyi fiyata cok iyi laptop aldim bayagdir kullaniyorum cok menun markasi FUJITSU SIEMENS Amilo M64 lu birseyler Configrasyonuna gelince 128 Mb Ati Radeon 9700 MOBILE Centrino 1.8 80 Gb Hdd Dual Dvd Writer ReWr. v.s v.s MMC .cart curt Kart yuvasi ( telefonun icin cok kullanişli hafiza kartli ise ) win xp sp2 tR laptop keyboard uzerinde coklu kullanima olanak saglayan Function Tuşu Wireless Ozelligi 3x USb Ethernett karti ve kare elin kadar bir giriş icin yapilmiş soket yuvasi ( ne için oldugunu bende cozemedim daha ama telefon dan modem i sokmak icin galiba ) v.b. 1799 Dolar di en son ozelliklerine gore fiyati bayag iyi ha buara da 1024 X Destegi WildScreen ozelligide cok iyi gitmiş acayip rahat ve ayrıntı daha fazla alabiliyorsun sana tavsiyem budur bende zamaninda cok araştirdim 512 Mb ram var bu arada 1024 e bi 512 mb la yukseltmen tavsiyemdir DDR RAM[signature][hline]Epica UO Shard
Forumlarimiz
Cs Portalimiz
> [email protected] <
[spo=Server Adreslerimiz]
Web : www.epica.gen.tr
Web : www.csalemi.com
CS1.5 : cs1.epica.gen.tr
CS1.5 : cs1.csalemi.com
CS1.6 N/S : cs.klanae.com
IRC : irc.epica.gen.tr [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...