karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 (: Şimdi ilk olarak, 10'larca topic varken gelip yenisini açmamın nedeni, zamanımın öss nedeniyle aşırı kısıtlı olmasıdır. Evde bilgisayardan anlayan tek şahsiyet olmam da bu işi yapmamı zorunlu kılmıştır. Onu geçelim de, İstediğim notebook, Catia gibi çalıştırılması zor çizim programlarını rahat bir şekilde çalıştırmalıdır. Catia'nın ne olduğunu bilmeyenler için, 3 boyutlu çizim programıdır. Hayatımda bilgisayarı daha fazla zorlayan az program gördüm. Neyse... 2. olarak pili çok önemli değil. Daha çok yanda taşınan masaüstü bilgisayar gibi kullanılacak notebook. Harddiskinin de az olmaması gerek. Tavsiye ettiğiniz notebookların fiyatlarını da aşağı yukarı yazarsanız iyi olur.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 paran warsa sony paklar derim ama sen ne dersin bilmem _? :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sana packerd bell werelim.centrino 1.6 wide screen plasma raderon 9600mobility 512 ddr ram 80gb hdd dvd/r/rw+- cd/r/rw card reader wireless 3 yada 4 usb (hatırlamıom) 1-2 ay önce 2000$ dı şimdiki durumunu bilmiorum[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 e canım catia hiçbir dizüstünde adam gibi çalışmaz ki. yine de kilit nokta ram olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 toshiba qosmio[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14847 en sağlam hardware, en ucuz fiyata bu notebook'da birleşiyo, ben zamanında baya bi araştırmıştım bundan uygun fiyat/performans yok. bi de daha performanslı olsun dersen aynısının 1.8 centrinolu olanı var: http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=14846[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eğer iyi bir laptoba 3400$ (kendi sitesinden alırsan 400$ indirim kazanıyorsun.Bu arada fiyat yurt dısı fiyatı..) vericeksen Dell Xps gen 2 alabilrisin.. Kısaca özellikler; Intel Centrino (sonoma ) 760-770 533mhz DDR2 (2 slot var max 2 gb ) 256 mb nvidia go 6800 ultra 17" Wide-Aspect UltraSharp TFT (1920x1200) 60/80/100 gb hdd (istege bağlı 7200rpm lik hdd taktırabilirsin.) Dvd-rw DL ... vs vs.. Benim elime 13 haziranda gecicek.. su an kullanılabilirliği hakkında bişi diyemiyorum..[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bu arada mutlaka ama mutlaka yurt dışından bir tanıdık varsa ondan iste Sony vaio al sessiz sakin hızlı ince her şey var adamlar arkadaş yeni aldı 1399 € a Centrino 1.7 512 ram 80 hdd 2mb cache bus speedi de normalden hızlıymış galiba. Monitörler süper zaten black kristal istediğin açıyla bak görüntü kaybı yok[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sonynin bazilari gurultulu dikkat et iyi bi arastirma yap eger centrino istersen ben 2 ay icinde laptopimi satabilirim almamis olursan ilgelenebilirsin[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 IBM den şaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 paran vrsa git toshiba quismo al bktm cok gusel donanimlri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ibm in laptoplari saglam ama fiyatlari yuksek ve ibm bilgisayar bolumunu lenovo adli cinli bi firmaya satti bundan sonra servisleri ve urunleri nasil olur belli diil[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya abi bilgisayarı ne amaçla kullanacağımı söylemişim. Neden hala alakasız alakasız bilgisayar yazanlar var ki onu anlamadım... Neyse teşekkür ederim. Hangi bilgisayarı neden tavsiye ettiğinizi de söylerseniz iyi olur[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sony Vaio vgnfs125m Fiyatı 1398 euro Artıları Mükemmel ekran-Black Kristaller le her açıdan süper görüntü, canlı renkler Sessiz, 3.5 saat pil ömrü, düşük ısı Bus speedi de benim gördüğüm modelde normalden daha yüksekti 533 müydü neydi hatırlamadım -80 Hdd Dvd Rw falan Eksileri Cd rom okuması yavaş- DVD yi daha hızlı okuyor Fiyat Son olarak tavsiyelerim: -Centrino al kesinlikle şaşma centrinodan -Ram 512 olsun sonra başını duvarlara vurma -Notebook upgradei zor gereksiz ve zahmetlidir onu düşünüp al -Hdd in 40 gb olmasın benimkji gibi yetmiyor, minimum 60 gb olsun -Mutlaka 2mb cachei olsun işlemcinin kastıracak programlar kullanacaksan[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 toshiba quismo bu bilgisayrin grafik karti da dahil cok iyi bilesenleri oldugu icin oyun ve grafik islerinde iyi performans verecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bn de yeni konu acmiim dedim burda soruyorum sorumu.. simdi bn de bi laptop almayı dusunuorm, web programlamayla fln uurasıorm, bi de okulda wireless fln war bole kluplerde fln kendi programlarımı kullanabileyim istiorm.. Su an almayı dusundugum model toshiba qosmio g20-102.. centrino 2.0 Gz (sonoma) 160gb harddisk, 1024mb DDR2 ram, geforce 6600 ekran kartı war.. neise hersey cok hos allette de bi sey oorenmek istiorm. Cok oyun oynamam ama oynadgım tek oyun Star wars galaxies i bu aletle sorunsuz bi sekilde oynayabilir miyim?[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oynayabilrisin. Centrino etiketi varsa kablosuz ağlara bağlanabilir.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Öğretmenlere verilen laptoplar gayet güzel tavsiye ederim...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 datron yeni bir tane cikarmis onu arastir bi chip dergisinde reklamını gormustum centrino islemci ddr2 ramler 1000 dolar amai isletim sistemi linux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Casper Wide Screen Laptop alabilirsin. Hem kaliteli hemde kullanılması kolay. Pili üç saat dayanıyor.[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Thunderbird, 09 Haziran 2005 17:00 tarihinde demiş ki: datron yeni bir tane cikarmis onu arastir bi chip dergisinde reklamını gormustum centrino islemci ddr2 ramler 1000 dolar amai isletim sistemi linux nerde gördün bu aleti centrino işlemci ve ddr2 ramle isitediği kadar linux olsun ki zaten birincil tercihimdir linux biraz daha bilgi verebilirmisin[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 biraz araştırınca bahsettiğin modeli buldum http://www.ufotek.com.tr/ushop/kapi.php 512 mb versiyonu bana çok uygun geldi muhtemelen gidip alırım bu aleti güzelmiş[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 e sony'nin de eski modelleri 1000'e dusmedi mi? buna yakin olan her laptop'in fiyati 1000 civari... su an icin sony'den sasmayin derim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 karpuz ben kisa cevap vericem gecen gun animasyonla ugrasan biri yabanci bir forumda sormustu laptop istiyorum diye. iki tane net ve dogru cevap geldi birincisi diger arkadasin dedigi dell xps gen2 bir digeride alienwarein top laptop lari ama ikiside tuzlu[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Laptop markasi olarak şiddetle Toshiba yi onerebilirim ama onlarda normalin biraz ustunde cep yakiyor ha eger başka birseyde kullanirim dersen donen ustune yazi yazilan laptoplardan alma boşu boşuna paran gider ben cok iyi fiyata cok iyi laptop aldim bayagdir kullaniyorum cok menun markasi FUJITSU SIEMENS Amilo M64 lu birseyler Configrasyonuna gelince 128 Mb Ati Radeon 9700 MOBILE Centrino 1.8 80 Gb Hdd Dual Dvd Writer ReWr. v.s v.s MMC .cart curt Kart yuvasi ( telefonun icin cok kullanişli hafiza kartli ise ) win xp sp2 tR laptop keyboard uzerinde coklu kullanima olanak saglayan Function Tuşu Wireless Ozelligi 3x USb Ethernett karti ve kare elin kadar bir giriş icin yapilmiş soket yuvasi ( ne için oldugunu bende cozemedim daha ama telefon dan modem i sokmak icin galiba ) v.b. 1799 Dolar di en son ozelliklerine gore fiyati bayag iyi ha buara da 1024 X Destegi WildScreen ozelligide cok iyi gitmiş acayip rahat ve ayrıntı daha fazla alabiliyorsun sana tavsiyem budur bende zamaninda cok araştirdim 512 Mb ram var bu arada 1024 e bi 512 mb la yukseltmen tavsiyemdir DDR RAM[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar