paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sıradan ufak bir pencereden bakıp gözlerinden acılan uzak dunyalara ulastıran bir seydi sadece gozlerinin marifeti mi yoksa her zaman mı boyle olucak dünyalara gidislerim bilmiyorum bu kadar karısık mı yoksa sıradan birsey mi, ama farkında olduum gizemli sey bakıslarının anahtarı kalbimi cevreleyen dikenli teller kanattıkca kalbimi demir yıgınları arasında sıkısmıs hayatımdan vazgecsemde bir çift göz,uzak bi gulus azaltır kanayan yaralarımın sızısını ve her nefes alısında kalbimin vazgecmekten vazgeciorm dusunup o gulusleri kuruyan yapraklarıma tutulan bir ışık gibi yakıyor acısı tıpkı bir kaç parça köz misali korkuorum sevmekten ya sonsuza kadar seversem yada sonsuzlukla birlikte sevgim kaybolursa die olsun diyorum kendi kendime bir kere daha gelirsem şu hayata biliyorum aynı hatayı tekrar tekrar yapicam sonsuz düşlerin ucundaki bir gülümşeyisin sonundaki melek için[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gayet güzel. beğendim. bir de müsadenle birşey söyleyeceğim, mısraları biraz daha kısa tutmaya gayret göster. yani daha kısa mısrayla daha fazla şey hissettirmeye çalış. bu haliyle birşey hissettirmiyor demiyorum tabi ki. ve malum, şiir kısa sözlerle uzun şeyler anlatma sanatı.. paylaştığın için teşekkürler. başarılar.. :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yukarıdaki mesaja tamamen katılmakla birlikte: ben de beğendim güzel yazmışsın.şiiri görünce gözüm biraz kafiye aramıyor değil yani bütün şiir kafiyeden oluşsun demiyorum da arada bir dilsel uyum hoş olur bence.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence oldukça güzeldi kafiye de aramam bir şiirde her zaman zaten ama kısa sözle çok şey anlatmak olayına katılıyorum tabi paylaştığın için de saol[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tecrübedemi doğuyor bu şiir ? :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar