onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben kendimi bildim bileli pamukbanki kullanirim. Ozellikle internet subesi mukemmeldir. neyse yillardir babamla bana ozel bir musteri asistani verdiler. cok da memnunuz. neyse gecen gunlerden birinde bir is icin babam benim hesabimdan para cekti benimde gidip imza atmam gerekti. beni saat 1730da bankacimiz ozlem abla aradi gel cikmadan imza at. gittim kapiya kapi kitli tabi. guvenlik ayagini dikmis koltugun ustune kapiya vuruyorum acmam diyor. kardesim bir gel camin yanina ne oldugunu anla. yok diyor ayagini kaldirmiyor. birde ayaklar masanin ustunde guluyor. Bursa heykelin ortasinda maymun oldum kapinin onunde ki basar giderim benide ilgilendirmez problemde bankacilara cikar imza atmamam. neyse beyfendi kaldirdi kicini geldi sonunda bende arabada bekleyenler oldugu icin cabucak imzami atmak icin yukari gittim. yukarda sikayette bulundum ozlem ablann cevabi yapicak hicbirsey yok, devlet bu bu adamlar boyle. gecen gunde banka subesinde para cekmek icin gittim nufus cuzdanima kadar vredim imza attim para icin baktim gorevli almis imzami inceliyor. dedim napiyorsun dedi imzani kontrol ediyorum sag kosesi yamuk olmus, dedim manyakmisin imza bu cm cm ayni olurmu , kadinin cevabi devletin mufettisleri kontrol ediyorlar. peki bu pamukbank nasil bir bankaydi eskiden? ozel gunlerimizde arardi musteri hizmetleri asmisti kredi karti hizmetleri super otesiydi devlet el koydugunda bile islerini cok iyi yerine getiriyordu. kisacasi niye bu devlet bankalarinda inat ediyorlar anlamiyorum turkiyenin en iyi bankalarindan birini daha yok ettiler. halkbank mis kendine hayri var miydiki bu bankanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bizde pamukbanki kullanirdik gercekten bankacilik adina yapi kredi ile birlikte cok buyuk seylere imza attilar.Suan halk bankasi subelerinde gercekten bi denyoluk hakim.[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 pamuk yatırımın da kötüye gitmeye başladığını biliyorum... hiçbirşey eskisi gibi olamıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bildigim pamuk yatirim kapatildi yani sole bunlarin arastirma sirketleri falan vardi onlar kapatildi. ustune pamuk fonlari falan vardi bankanin onlarda iptal oldu[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 babama pamukbanktan 4 kere kredi kartı ekstresi gelmişti hemde kartı iptal ettirdiği halde.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oha kemal derviş'e mi fatura kestiniz yuh diyorum.. yine oha demeden de geçemicem[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Pamukbank halkbank olunca ne oldu...? Kısaca b.k oldu... Alt kademedeki işçiler sevindi neden? özel sektörde çalışarak kıçını yırtarak kazanılan paradan daha fazlasını devlet maaş olarak veriyor.Yani adamın bi tarafını yırtmasına gerek yok.Salla başı al maaşı... Üst kademedekiler ise kan ağladı neden? özel sektörde atamalar bireysel ve grupsal çalışma düzeyine gösterilen gelişmeye göre yapılır.Çok çalışırsan hakkınla en üste gelirsin ama yayarsan Karamehmetin oğlu olsan bi bok yiyemezsin.Ama devlet bünyesinde çok çalışana değil çok tanıyana kapılar açık.Ankarada tanıdığın varsa genel müdüre yağ çeker zart zurt edersen hooop alırsın işi hooop alırsın terfiyi... Yazık oldu pamukbanka...İşler düzelir mi derseniz? Nah düzelir... Bundan sonra orası devlet dairesi.Adamlar işini yapsa da yapmasa da alacak devletten maaşını.Prim olmadan, terfi olmadan, ödül olmadan niye fazladan çalışsın ki adam? Yani pamukbank halkbank olunca ne oldu...? Kısaca b.k oldu...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 adamların yalnış yaptığı hiç bişey yok -kapanmış bankayı senin için açmak zorunda mı? -imzanı kontrol etmesi senin aleyhine mmi?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben müştemizin fabrikası durdu diye onun yedek parçasını karda kışta ambarımıza ulaşıp gecenin bir körü vermek zorunda değilim ama veririm. Vermeyenle de bir daha çalışmam.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben akbankla çalışıyorum baya iyi...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: onlyreal, 12 Haziran 2005 03:35 tarihinde demiş ki: peki bu pamukbank nasil bir bankaydi eskiden? ozel gunlerimizde arardi musteri hizmetleri asmisti kredi karti hizmetleri super otesiydi Reklamlarında şener şen oynardı :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 birincisi kapanmis bankaya onlar beni cagirdilar(yaziyi adam gibi oku artislik yapmadn once) ikincisi sen ne olursa olsun kapidaki bir musteri varken ayagini masanin uzune koyup banane lan havasinda duramazsin. imza konrol etmek ayri nufus cuzdanini kimligini bilumum banka belgeni verince seni yalanci gibi gormesi ayri. hele bunu 1milyar icin yapmasi cok ayri. kisacasi ozel sektor ozel sktor said: forgiver, 12 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki: adamların yalnış yaptığı hiç bişey yok -kapanmış bankayı senin için açmak zorunda mı? -imzanı kontrol etmesi senin aleyhine mmi? [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: onlyreal, 12 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki: kapanmis bankaya onlar beni cagirdilar(yaziyi adam gibi oku artislik yapmadn once) ikincisi sen ne olursa olsun kapidaki bir musteri varken ayagini masanin uzune koyup banane lan havasinda duramazsin. imza konrol etmek ayri nufus cuzdanini kimligini bilumum banka belgeni verince seni yalanci gibi gormesi ayri. hele bunu 1milyar icin yapmasi cok ayri. 1) kapanmış banka diyorsun, adam güvenlik gerekçesiyle kapıyı açmamıştır, seni bankadan çağıran kişi, güvenlik görevlisine haber verebilirdi, adamın banane havasında durmaması için. 2) imzanı kontrol etmesinin nesini beğenmiyorsun?, aksine memnun olman lazım, illa sana güvenmek zorunda mı adam.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: onlyreal, 12 Haziran 2005 03:35 tarihinde demiş ki: halkbank mis kendine hayri var miydiki bu bankanin? Yok[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar