Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce bir arkadaşlık sitesinde neler olmalı?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Evet sizce neler olmalı bir arkadaşlık sitesinde? Yani bu şu anda yonja vs tarzı sitelerde hiç olmamış birşey olabilir, sınır yok ( fikirler mantık sınırları çerçevesinde olduğu sürece). Fikirlerinizi bekliyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 08 Haziran 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
acaba neden hiç genel ev sitesi yok?
bence en çok traj yapıcak fikirlerden birisi anlaşcan 2 pezevenkle, aracılık yapacan tamamdırr...

yasal değil euhuehe[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar biraz ciddi olalım. Böyle aşırı önyargıyla yaklaşıyorsunuz.

Şu anki projede birsürü şey var.
Mesela denge olayı olacak, üyelerin %40- %60 denge olayı.
Mesela bayanların oranı %39 a indi, sistem otomatikmen erkek üye alımını kapatacak :)
Tabi bu biraz ilerisi için uğraşılacak birşey. Şimdi göz kırpmadır, crush listtir online üyeleri görmedir, ayrıntılı aratmadır hepsi olacak. Bunlardan başka neler olmalı sizce?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutos, 08 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
yalnız o zamanda su sekilde sorunlar cıkar.erkek shıslar bile bayan olarak uyelik alırlar.tabi eger profil kısmında erkek-bayan secenekleri yoksa guzell

evet bu sefer nası anlaşılcak ki tamam bi yerde açık vercekler ama çok ii rol yapanlar da var..hem senin saydıkların bence yeterli bunlar uygulanırsa güzel bi site olabilir..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutos, 08 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
yalnız o zamanda su sekilde sorunlar cıkar.erkek shıslar bile bayan olarak uyelik alırlar.tabi eger profil kısmında erkek-bayan secenekleri yoksa guzell

o zaman üyeliği fotoğrafla ve elle kabul etme olayına gireceğiz zaten :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seperate, 08 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
said:
Joker, 08 Haziran 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Nasıl yasal deil lol
fatura bile kesiolar :P
*acaba o faturalar vergiden düşermi diye merak eder*

kadın ticareti ne zmn yasal oldu aga :)

Yasal valla ben bagkur primleri ödeyen hatunla tanışmıştım Ankara'da...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...