Abus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bu modun ismi nedir?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mapin ordaki g harfine bakarak gyphsy oldugunu tahmin ediyorum benim favorim nurfed[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gypsy olduğu kesin ama üzerine bişeyler eklenmiş olabilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Cengaver, 11 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki: mapin ordaki g harfine bakarak gyphsy oldugunu tahmin ediyorum benim favorim nurfed nurfedin screen shot ını görebileceğim bir yer var mı acep?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gypsy hiç bir eklentisi yok. Nurfed için www.curse-gaming.com a bakabilirsin.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gypsy'de, party elemanlarının HP'lerini % olarak gösterecek bir ayar varmı? CT kullanıyordum shell olarak, onada party health mod'unu koymuştum ama son patch ile party'de bir pet olunca hata alıyorum. Kaldırdık mecburen ama bir % iyi olurdu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 evet gösteriyor. unitbarlar değişince o da değişiyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gypsy , Nurfed hangisi daha iyi diye bir soru sorsam kişiye göre değişir sanırım bu[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arcane e sormak lazım.char onun :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 onada soracamda MSN de hala online değil[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nurfed gypsyden iyidir.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 insomniax ftw[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yav tam olarak bunlar ne işe yarıyor bi açıklarmısınız lütfen acemiyim faq yazmıyor dimi baakm bi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 UI ya da Addonlar oyunu daha kolay kullanılır ve daha iyi görsel açıklamalar getirirler. Örnek olarak Blizzard'ın kendi unitframeleri(senin enerjinin manaın filan olduğu şeler) kullanışsız. Nurfed UI'nin ya da Gypsy'nin hatta nymbian's perl unitframes'in ayrı ayrı özellikleri var ama yaptıkları şey aynı unitframes'i değiştirip daha kullanışlı hale getiriyor. Internette özellikle 2 tane site mevcut Biri www.curse-gaming.com öbürü ise ui.worldofwar.net buralara bakacak olursan zaten bir çok addon ve addonpack hakkında geniş bilgi bulabilirsin.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nurfed guzelde alısamadım bu interface in kısayollarına =) garip geldi birden birde bişi daha bu modda otomatik yani spellin etkisi bittiginde mesela thorn felan atabiliyormu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Benim kullandığım dönemde atmıyordu. Sanırım hala atmıyordur.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nurfedin autobar i ile debuff buffları gosterme sekline hastayım. Ben sahsen Nurfed + quee spell alert + scrolling combat text kullaniyorum. Ihtiyacım olan hersey var.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 quee spell alert dediğin olay bu spellin cooldown ını geri sayım şeklinde gösteren olay mı eğer o olaysa onu nerde bulabilirim ve nerfeud a nasıl entegre ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla benim modlar ortaya bi karışık resmen hehe ama bu ne dediğin kısım gypsy nin 4-5 tane addon u, mainler gypsy. edit: sanırım o bi ara foruma konan hordish manner addon packini kullanıyorum[signature][hline]comand falied [Bu mesaj arcane tarafından 12 Haziran 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 queue spell alert cast edilmekte olan spelli ekranda uyari olarak gosteren bi addon ama senin dediginide yapan var onun adida cooldown counter mi ole biseydi sanırım nurfedin icinde vardi yoksa bile curse-gaming de bulabilirsin.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 en güzel mod insomniax tir bence.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar