uzumlukek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 80630 turu bi site daha turemi$, var mı uye olup da davet edebilecek arkada$lar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 varsa bana da yollasın[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 delanoresse arkadaşımız bu gayclub oluşumuna üyedir. kendisine öms ile ulaşın. sorduğumuzda oha olm 80630 nişantaşının posta kodu dmeişti[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 dela da mı orda? alla alla nick ne orda acaba hehe bi yerden de eksik kal be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ne işe yarıyor?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 80630'un dei$ik bi versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 beni 80630 a davet edenden Allah razı olsun!! :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 şuan davet sistemi kapalı diye biliyorum. ayrıca 80630'un biraz gelişmiş versiyonu sadece.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eet kapalı yakla$ık bi 1 saat önce geçici olarak kapandı geçer yakında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 saçma ötesi ya davetmiş bla bla[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 uye alımı acıldıysa bi arkada$ davet yollayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 isteyen yolliyim ama cacık olmaz o siteden söliyim.Yane yalan dolan bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben üyeyim ama üye olan kimsenin sizi iyi tanimadikca davet edilecegini sanmam.Cunki sizin yaptiginiz bir hata sonucu davet edende dahil siliniyor.Kisaca soyle copy paste yapayım siteden; Sitemizin üyesi olarak nasıl bir sistem oluşturmaya çalıştığımızı az çok biliyorsunuz ve bu sayfaya geldiğinize göre ailemize yeni kişiler katmayı düşünüyorsunuz. Fakat unutmamamız gereken şey; amacımız yayılmak, üye sayısını büyütmek değil, düzenlediğimiz aktivitelerde birlikte eğlenebileceğimiz kişilerle tanışmaktır. Unutmamak gerekir ki burası bir çöpçatanlık hizmeti veren bir fasilite değil, eğlence sitesidir. Sistemimizde tanışıp anlaşan çiftler olursa da hayırlı olsun dileriz tabiiki. Son olarak, davet ettiğiniz üyenin tüm sorumluluğunun sizde olduğunu ve bu üyenin sistemden uzaklaştırılması kararı alındığında siz ve sizi davet eden kişiyle birlikte uzaklaştırılacağını unutmayın. Arkadaşınız davetinizi kabul ederse +20 karma puanı kazanırsınız, ancak sadece bu karma puanı yükseltmek için davet sistemini sürekli kullanmayı aklınızdan geçiriyorsanız üstteki paragrafı tekrar okumanızı öneririz. [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 12 Ocak 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben de üyeyim ya ac90'a.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 üyeyiz ama vermeyiz :) Head bu arada ben rakimasasi zirvesinden pyro.Tanirsin belki... [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 12 Ocak 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 biri bana davetiye atabilir mi lütfen çok lazim :( [email protected][signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 görende hayati bişi sancak :=)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ÖLÜYORUM :P son günlerim orayi görmek istiyorum ölmeden önce :D *!son nefesini verir*[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kimse tanimadigi bir insanin sorumlulugunu almak istemez.Sizin yaptiginiz bir yanlislikta davet eden kisi ucacak.Ayrica uyelikler durmus durumda.Uzunca bir surede acmayacaklar.Versiyon 2 de acmayi dusunuyor gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Valla ben davetiye yollamak isterdim ama kusuruma bakmayın. Bazı sorumsuzlukların sonu silsile halinde banlanmaya gittiği için sadece kendi sorumluluğumu taşımıyorum. Benden çok yakın bir arkadaşıma, ordan Dela'ya gidiyor. Oradan da kimbilir nereye kadar gidiyordur..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: BeIlow, 11 Haziran 2005 19:19 tarihinde demiş ki: biri bana davetiye atabilir mi lütfen çok lazim :( [email protected] nasi ya :D[signature][hline]2 gunde $1.08, cok kisa, AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çok lazım demiş adam ya :D *abaza kalmış heralde :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abaza bile yazmaz bunu bu adam asmish :-P[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Besleyecek cocuklari var bir yardim sever yollasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ne işe yarar bu site? bedava ekmek mi dağıtıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar