Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.ac90.com


uzumlukek

Öne çıkan mesajlar

delanoresse arkadaşımız bu gayclub oluşumuna üyedir. kendisine öms ile ulaşın. sorduğumuzda oha olm 80630 nişantaşının posta kodu dmeişti[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
ben üyeyim ama üye olan kimsenin sizi iyi tanimadikca davet edilecegini sanmam.Cunki sizin yaptiginiz bir hata sonucu davet edende dahil siliniyor.Kisaca soyle copy paste yapayım siteden;

Sitemizin üyesi olarak nasıl bir sistem oluşturmaya çalıştığımızı az çok biliyorsunuz ve bu sayfaya geldiğinize göre ailemize yeni kişiler katmayı düşünüyorsunuz. Fakat unutmamamız gereken şey; amacımız yayılmak, üye sayısını büyütmek değil, düzenlediğimiz aktivitelerde birlikte eğlenebileceğimiz kişilerle tanışmaktır.

Unutmamak gerekir ki burası bir çöpçatanlık hizmeti veren bir fasilite değil, eğlence sitesidir. Sistemimizde tanışıp anlaşan çiftler olursa da hayırlı olsun dileriz tabiiki.

Son olarak, davet ettiğiniz üyenin tüm sorumluluğunun sizde olduğunu ve bu üyenin sistemden uzaklaştırılması kararı alındığında siz ve sizi davet eden kişiyle birlikte uzaklaştırılacağını unutmayın.

Arkadaşınız davetinizi kabul ederse +20 karma puanı kazanırsınız, ancak sadece bu karma puanı yükseltmek için davet sistemini sürekli kullanmayı aklınızdan geçiriyorsanız üstteki paragrafı tekrar okumanızı öneririz.

[Bu mesaj pyrotoxin tarafından 12 Ocak 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Valla ben davetiye yollamak isterdim ama kusuruma bakmayın. Bazı sorumsuzlukların sonu silsile halinde banlanmaya gittiği için sadece kendi sorumluluğumu taşımıyorum.

Benden çok yakın bir arkadaşıma, ordan Dela'ya gidiyor. Oradan da kimbilir nereye kadar gidiyordur..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...