Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Beyler level 56 shaman im var simdi 60a 4 kala 2. karakter i dusunmeye basladim su an druid in ustunde duruyorum once rogue dusundum sonra warlock ama trincetlardan sorna warlock zor gibi gozukuyor fear falan yuzunden ama ... sizce druid nasildir dusuncelerinizi alabilir miyim lutfen[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben druid oynuyorum , instancelarda her zaman aranan bi karakter oluyo. Hem healer olabiliyo hem tank olabiliyo hemde caster olabiliyo herşey oluyo en nihayetinde.. Sonra talentlarda kullanıldığında şu an ben lvl 30um bi tane lvl 60 geldiğinde mage değilse öldüremiyo beni , root oluyo bende tüyüyorum :D tavsiyedir yani[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yahu 2nci charı nasıl düşünüyosunuz anlamıyorum. Şu an düşünüyorum da, yani hiçbi kuvvet açtıramaz bana 2nci charı. :) Yapılcak gibi değil ki.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lv kaçsın ?? said: stigmata, 10 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Yahu 2nci charı nasıl düşünüyosunuz anlamıyorum. Şu an düşünüyorum da, yani hiçbi kuvvet açtıramaz bana 2nci charı. :) Yapılcak gibi değil ki.. :) [signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya bende anlayamıyorum 2. char acma olayını. Bence oyun lvl 60 olduktan sonra baslıyor. Lvl kasmak gayet zevksiz bana göre[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Vicious, 10 Haziran 2005 12:58 tarihinde demiş ki: lv kaçsın ?? said: stigmata, 10 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: Yahu 2nci charı nasıl düşünüyosunuz anlamıyorum. Şu an düşünüyorum da, yani hiçbi kuvvet açtıramaz bana 2nci charı. :) Yapılcak gibi değil ki.. :) 44.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ikinci charı geç , 10 tane level 10 üstü alt charım var. en sonuncusu orc warrior , adnansenses.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lv 60 olunca görecez beraber bende lv 31 :-P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Vicious, 10 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: lv 60 olunca görecez beraber bende lv 31 :-P 60'ta olsam, 70'te olsam, açmam.. Yani bilmiyorum çok gereksiz geliyor. Belki o class'ı seçip kastıgın için pişman olabilirsin,çünkü hangi class neler yapar, tam olarak bilmediğin için oyuna baslarken sana uygun olanı seçmemişte olabilirsin, ama en-nihayetinde her class ın kendine göre güzellikleri var. Onlarla yetinmeye calısmalıyız.. Amaç eğer xp kasmaksa, bana hitap etmez, ama baskasının hosuna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 soyle birsey icin dedim biz 10 tane arkadas beraber basladik ve oynuyoruz duruma ihtiyac dolayisi ile sadece ilk karakterler kesmior cunku 10 kisiden 8 fighter 1 i benim shaman digeri de 1 priest simdi paylasim yaptik bana druid kalior galiba o yuzden iyi midir die soruyorum cunku degilse bana baska bir karakter verilmesini isteyecem de ondan sormaktayim[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 druid iyi bit karakterdir benim ilk karakterimdi..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim de ikinci karakter druid, gayet sugar bir class tabii oynayis stiline bagli insanin ama ilk karakterin de hybrid bir class olduguna gore yabancilik cekecegini sanmiyorum buyuk fark su ki shaman daha ofansifken, druid daha cok defansif (mesela kanimca en iyi druid treesi restoration).[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla 60 druidim var ne kadar su anda oyunu bırakmış olsam bile oynadığım dönemde süfer eğlendiğimi söyliyebilirim... Çok iyi , düzenli ve dengeli bir karakter bence çünkü oynamayı bile asla ölmez druidle.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 walla druid en cok BG de işine yarar al bayragi kos walla oooh[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 battlegrounds a mage lazim mis aoe ler uzaktan fireball critleri falan adami resmen aglatiyo :) priest olarak gittim herkes sw:p attim mind blast vs derken baydi cok alternatifi olacak bisiler acin yani ne biliyim mage sen aoe atarsin fireball atarsin poly vs vs (saymakla bitmez) ya da warrior olursun onlada yapacak sey az ama hurraaa diye dalarsin 2-3 kisinin arasina birini kesersen gulmekten krize girersin falan..druid in pek is yapacagini dusunmuyorum battlegrounds larda hadi wendigo nun travel form a gelip bayrakla kacma olayi varsa cok eglenceli olabilir ama verdigi cok fazla dmg yok en ii healer class cok zor oluyo ama dedigim gibi saldiri acisindan sıkıcı.. ranged class lar acmaniz cok onemli.. hunter a kotu derler yanimda olan 60 hunter arkadasim ole cok adam oldurdu ki ally dan kimse saldirmiyo bekliyolar ole arada cat cut vuruyo mage de ayni sekilde uzaktan cok dmg veren class acmaniz size daha cok zevk verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 beğenmediğimiz hunterlar battlegroundların kralı oldu[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: HellHound, 10 Haziran 2005 14:03 tarihinde demiş ki: mesela kanimca en iyi druid treesi restoration. ona şüphe yok, restosuz druid sap druid olacaktır, kimse istemez inste.ama gerçekten iyi bi classtır druid, bilerek-tam performansını kullanarak oynatan adam (ki ben lvl 50ye kadar oynadığım halde bunu kendim için iddia edemem) pve'dede, pvpdede sıkıntı çekmez.instanceların, raidlerin aranan adamıdır.oyundaki hiçbir class onun kadar esnek değildir.zaten bana göre druid=esneklik...ayrıca oynaması en eğlenceli classlardan biridir.başarılı olmak için 430965834 tuşa aynı anda basıp heleloo diye 320958 komboyu arka arkaya dizmek yetmez (ben kendimden biliyorum :P) , diğerlerine göre savaşta nispeten zayıf kaldığı için kime karşı ne kullanacağını iyi bilmesi gerekir.taktiksiz loooy diye saldıran druid potansiyelinin ancak %50ni kullanıyordur diye düşünüyorum.yaptığı pvpler genelde çok uzun sürer, (özellikle pala-priest ile duel yapıyorsanız uzun soluklu bir kapışmaya hazırlanın) bu yüzden heyecanlı ve uzun olur pvpleri(özellikle bu tür karşılaşmaları seyretmesi zevkli oluyor).yani özet olarak druid=taktik-esneklik-eğlence üçgeninde dönen bir über classdır :) haa sen bu yukardakilerin hepsini yapabildinmi derseniz kesinlikle hayır derim, bende oynadıkça bunları zamanla farkettim ve fazla uygulayamadan da bırakmak zorunda kaldım :/ ama şu staj bitsin dönecem işte o zaman yukarıda yazdıklarımı kendimde test etme şansım olacak...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired) [Bu mesaj PUMA tarafından 10 Haziran 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Wendigo, 10 Haziran 2005 14:05 tarihinde demiş ki: walla druid en cok BG de işine yarar al bayragi kos walla oooh nereye al bayragı koş aslan olunca bayrak düşüyo :p[signature][hline]Karamurat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Kazzuya, 10 Haziran 2005 16:44 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 10 Haziran 2005 14:05 tarihinde demiş ki: walla druid en cok BG de işine yarar al bayragi kos walla oooh nereye al bayragı koş aslan olunca bayrak düşüyo :p yoo düşmüyo. olayı bu zaten[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 son duruma gore ya druid acacagim ya da warlock hangisini tavisye edersiniz[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Druid, bence.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Dediğim gibi lvl 60 druidim var ve hemen 3-5 apartman yukarda oturan arkadaşımdada lvl 60 warlock var... Oda kabul ediyo druid daha iyi çünkü Warlock oynaması gerçekten zor + instance lerde en son aranan karakter oysa druid healerda olabildiği için ilk aranan karakter.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya tabi senin zevkine göre değişir.aslında öyle çok başarılı olacam über olacam diye kastırıpta sevmediğin bi class açmanın manası yok.hangisi hoşuna gittiyse onu aç.boşver hangisi pvpde iyiymiş, hangisi pve içinmiş sen hangisinin sana en uygun olduğunu düşünüyorsan onu seç.tabii benim kalbim druid der o başka :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 PUMA druid her açıdan dört dörtlük. Feral aban PvE de güclü ol..tanker ol , wr ol , rouge ol... Balance aban Mage lerle Warlocklarla yarış.. Resto aban Priestlere dil çıkar =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi tamam biliyorum ya imzamdan anlaşılmıyomu zaten druidi ne kadar sevdiğim :) ama ben karakteri sevme açısından dedim.yani warlock olup demon felan çağırmak, havasına kendini kaptırmak hoşuna gidiyorsa "oo druid süper" diye gidp druid açmasın oyunun tadını çıkarsın diye şeettim :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar