BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bende binlerce var ama benim gelmem yasahk :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Eskiden bana Bellow derlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahea bak yaaa herife :D hippy gel len ;D gerçi ben cıktım[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekillendiriciKr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nese yarin veririm artik erutan birde fazla kasma :P msne gel : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yahoo ya gel :D zuah geliom dur[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yükleyim bende bugün güzele benziyo[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 MG TAYFASI HOYDE CHANNeL 20 ye[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 benim isim de husamettin ilk serverdayım lvl 6 yıl mutluyum lutluyuz mutlusun[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya warrior mu olsam thief mi?[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 warr ol ben archerim cok iyi bea archer 2 vuruom yapışıolar :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 :) ama o dönen şeylerden fırlatmak istiyom :) Bunda hiç pvp yok mu? :[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ozaman thief ol sorma başkasına ne olmak istiosan ol ben kimseye demedim archer mı olam Warr mı die sorma kendi kafana göre ilerle daha zevkli :D pvp yok ne pvp s bea :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Archer iyi güzel cidden ama bi sorunu var. Yakına gelince bow ile vuruyor salak adam. O sebepten 25-30 çakarken birden 5 çakıyorsun adamda sana 50 çakıp.... Bu arada ağaçlarla kaplı bir şehre gelirseniz sakın ola hata ypaıp maymunlara bulaşmayın. 128 vvuruyorlar en az.[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 elli deyim ben slime olduruom paso level 12 oldum 13 e doğru büyük adımlarla ilerliyorum 1k exp kaldı :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ehuh evet bende aynıu seviyedeyim. Kasamadım final sınavlarım nedeniyle İzmir'de yim. Gelince sabaha kadar :D Bak eğer gidebilirsen o ağaçlı şehre git (adını unuttum) Uygun bir mekan bulup uzaktaki yaratıkları öldürerek çok xp kazanırsın. öldürülmeleri zor ama sana saldıramadıkları için sorun çıkmıyor. Biraz sıkılıon o kadar :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ağaçlı şehirdeyim elli ile başlıodu ismi unuttum :D Slime kesiom paso şu yeşil sevimli şeyleri kesiom :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Biraz daha ilerle oradan. Bir sonraki seviyede sanırım ağa kovukları vardı. Onların içine girersen komple mantar dolu bir mekana girersin. Orada sote bir köşe bul geleni geçeni indir. Yaratıklar spawn olmayı kesince güvenli bi mekanda kanal değiştir devam et :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 lol taktiğe Bak hele :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 benimde 20 mb kaldı başlayacam birasdan.şimdi hangi serverda hereks?20de galiba[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 05 Haziran 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birinci server a gel istediğin kanalda oynayabilirsin 1 charla hepsine girebilion[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 oyun çok güselmiş lvl 6 olduk.nerdesiniz buluşalım(sanki yerleri çok biliyomda)nickim rahow bu arada[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 05 Haziran 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lvl10 dayım.warrior olma yerine giriyorum.haydi hayırlısı.bu arada user liste hepinizi ekledim. edit:bende quest fln yapcas sandım warrior olmakiçin.[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 05 Haziran 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yaf ben üye olamıyorum sadece bana doğum günümü soruyor sonrada privacy policy ekranı geliyor orada da ilerlet onaylat cart curt diye bir şey yok. Adamlar bulmaca gibi site yapmış??[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İnşallah yakında tekrar dönecem. Bir süre ara verdim :D[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 beni baymaya başladı ya level 14 üm 15 olunca biraz daha geik olcak işallah itemlar fln vs. ama pvp olmaması çok kötü[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben oyuna girdim lvl8 im nick senko genelde ilk dünyanınm ilk kanalındayım[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar