Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MG] Herkez Nickini ve Oynadığı Server'ı yazsın...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Archer iyi güzel cidden ama bi sorunu var. Yakına gelince bow ile vuruyor salak adam. O sebepten 25-30 çakarken birden 5 çakıyorsun adamda sana 50 çakıp....

Bu arada ağaçlarla kaplı bir şehre gelirseniz sakın ola hata ypaıp maymunlara bulaşmayın. 128 vvuruyorlar en az.[signature][hline]Ecm
5x Priest
Klan yok lan klan yok adam gibi
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Ehuh evet bende aynıu seviyedeyim. Kasamadım final sınavlarım nedeniyle İzmir'de yim. Gelince sabaha kadar :D

Bak eğer gidebilirsen o ağaçlı şehre git (adını unuttum) Uygun bir mekan bulup uzaktaki yaratıkları öldürerek çok xp kazanırsın. öldürülmeleri zor ama sana saldıramadıkları için sorun çıkmıyor. Biraz sıkılıon o kadar :D[signature][hline]Ecm
5x Priest
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha ilerle oradan. Bir sonraki seviyede sanırım ağa kovukları vardı. Onların içine girersen komple mantar dolu bir mekana girersin. Orada sote bir köşe bul geleni geçeni indir. Yaratıklar spawn olmayı kesince güvenli bi mekanda kanal değiştir devam et :D[signature][hline]Ecm
5x Priest
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

lvl10 dayım.warrior olma yerine giriyorum.haydi hayırlısı.bu arada user liste hepinizi ekledim.
edit:bende quest fln yapcas sandım warrior olmakiçin.[signature][hline]Para kazanmak için üye ol!
başka bir para kazanma sitesi
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Tuor_annare tarafından 05 Haziran 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaf ben üye olamıyorum sadece bana doğum günümü soruyor sonrada privacy policy ekranı geliyor orada da ilerlet onaylat cart curt diye bir şey yok. Adamlar bulmaca gibi site yapmış??[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyuna girdim lvl8 im
nick senko genelde ilk dünyanınm ilk kanalındayım[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...