Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mapple global, topictende anlaşılabileceği gibi.Herkezin nickini ve oynadığı server'ı yazarsa birbirimizi bulmamışz daha kolay olur ben şu anda indiriyorum.Isim yine aynı Erutan olucak[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben acc aldim oyunuda cekiyorum simdi ama cabuk bayicak gibi gozuktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 210mb işkence ya uraşamm şimdi belki okullar kapandıkan sonra acc bende aldım[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ilk serverda oynuorum Scania mıydı tam hatırlamıorum Channel 1 en baştaki nickim : Tyronne[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Aynen ilk serverda oynuyorum. Channel farketmiyor. Yaratık azalırsa diğerlerine atlıyorum :D Ama genelde 1. channel. İsim Ecem. Archer[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dragon raja download ı bitince gelicem bende Deniyecem mapple global ı Account alabildim sanırım :) evt Aldım acc archer olarak geliom ;d tabi gece girebilirim sanırım :D [signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi neye vercemki ztn ;d Archery dex Agi base dir ztn ;O[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Solufain, 01 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım ben sana ok satarım boşver tüyleri sen :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Of dragon raja Paus dedim 170mb den 9kb ye indi of off gitti 30 dakkada 170mb :( hay yaa maple global indiriom gelirim 45 50 dakka sonra yanınıza :D yaw 80 90k ile indirmek nakadar güzelmiş beaa yurt dışından hat çekesim geldi :) 45€ 4mb ;D [signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 son 70mb geliyom beler :D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: octopus, 01 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: said: Solufain, 01 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım ben sana ok satarım boşver tüyleri sen :P Buldum ok satılan yeri ama gende tüyleri falan bulmak lazım:D[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Eaheh girdim yaw Ben tutarial zone dayım sanırım size ulasmaya calıstım can't found dio?[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben şu an çıktım. Sapığın biri takıldı rahat vermedi :D Channel dğeiştiriceğime quit demişim. Biraz nette takılıyorum. Sonra girerim herhalde. Gİrersem ulaşırım sana (nick yazdın dimi buraya yazmadıysan yaz :D)[signature][hline]Ecm 5x Priest Klan yok lan klan yok adam gibi Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Erutan ya ben daima erutan kullanırım eahe channel 1 dayım cok güzel oyun sevdim :D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1 saattir fln oynuorum level 12 warrior oldum süper ya, erutan tekrar girince eklerim seni, sende ekle beni Tyronne nick :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 octopusla Deli emote Çalışıyoruz ya ehaeh cok komik şeyler yapıyoruz[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daatıoruz yakında en kralı biz olcaz haa "f2 f2" lol[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 scania serverinde oynuyorum ismim Phaidez. octipus seni ekledim buddy liste ama hiç online degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: moranor, 01 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki: scania serverinde oynuyorum ismim Phaidez. octipus seni ekledim buddy liste ama hiç online degilsin hic online diil dediin surda 1 kac saat oldu aksam falan girerim.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bende akşam gircem Level 10 a kadar gelebilirsen gel parti Yapalım BÜTÜN TÜRKLER DE HAYDIN! Bellow sen gelme ;P[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben Bellow deilim artik sazanlik sux :d[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Eskiden bana Bellow derlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben level 18 im parti yapsak güzel olur tek başına sıkıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tamam Ben channel 7 ye gircem yavaş yavaş toplanalım isteerseniz! karşınızda Erutan the gral archer var ya bu arada bana Arrow lazım (Bolt değil arrow) varsa verirseniz cok sevinirim[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kasamda baya olacak hepsini verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar