Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MG] Herkez Nickini ve Oynadığı Server'ı yazsın...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Mapple global, topictende anlaşılabileceği gibi.Herkezin nickini ve oynadığı server'ı yazarsa birbirimizi bulmamışz daha kolay olur ben şu anda indiriyorum.Isim yine aynı Erutan olucak[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon raja download ı bitince gelicem bende Deniyecem mapple global ı Account alabildim sanırım :)

evt Aldım acc archer olarak geliom ;d tabi gece girebilirim sanırım :D
[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 01 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım
ben sana ok satarım boşver tüyleri sen :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sosyal ağlarda paylaş

Of dragon raja Paus dedim 170mb den 9kb ye indi of off gitti 30 dakkada 170mb :( hay yaa maple global indiriom
gelirim 45 50 dakka sonra yanınıza :D

yaw 80 90k ile indirmek nakadar güzelmiş beaa yurt dışından hat çekesim geldi :) 45€ 4mb ;D
[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
octopus, 01 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
said:
Solufain, 01 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım
ben sana ok satarım boşver tüyleri sen :P

Buldum ok satılan yeri ama gende tüyleri falan bulmak lazım:D[signature][hline]Ecm
5x Priest
Klan yok lan klan yok adam gibi
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Ben channel 7 ye gircem yavaş yavaş toplanalım isteerseniz! karşınızda Erutan the gral archer var ya bu arada bana Arrow lazım (Bolt değil arrow) varsa verirseniz cok sevinirim[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...