Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MG] Herkez Nickini ve Oynadığı Server'ı yazsın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mapple global, topictende anlaşılabileceği gibi.Herkezin nickini ve oynadığı server'ı yazarsa birbirimizi bulmamışz daha kolay olur ben şu anda indiriyorum.Isim yine aynı Erutan olucak[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
Dragon raja download ı bitince gelicem bende Deniyecem mapple global ı Account alabildim sanırım :)

evt Aldım acc archer olarak geliom ;d tabi gece girebilirim sanırım :D
[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Solufain, 01 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım
ben sana ok satarım boşver tüyleri sen :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
Of dragon raja Paus dedim 170mb den 9kb ye indi of off gitti 30 dakkada 170mb :( hay yaa maple global indiriom
gelirim 45 50 dakka sonra yanınıza :D

yaw 80 90k ile indirmek nakadar güzelmiş beaa yurt dışından hat çekesim geldi :) 45€ 4mb ;D
[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
octopus, 01 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
said:
Solufain, 01 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Archer olacaksan en baştan en az 25 dex vermeyi unutma stat kazandıkça. B arada ben şu ok yapmak için gerkli tüylei falan nereden bulacaz anlamadım
ben sana ok satarım boşver tüyleri sen :P

Buldum ok satılan yeri ama gende tüyleri falan bulmak lazım:D[signature][hline]Ecm
5x Priest
Klan yok lan klan yok adam gibi
Diez
Mesaj tarihi:
Eaheh girdim yaw Ben tutarial zone dayım sanırım size ulasmaya calıstım can't found dio?[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
Ben şu an çıktım. Sapığın biri takıldı rahat vermedi :D Channel dğeiştiriceğime quit demişim. Biraz nette takılıyorum. Sonra girerim herhalde. Gİrersem ulaşırım sana (nick yazdın dimi buraya yazmadıysan yaz :D)[signature][hline]Ecm
5x Priest
Klan yok lan klan yok adam gibi
Diez
Mesaj tarihi:
Erutan ya ben daima erutan kullanırım eahe channel 1 dayım cok güzel oyun sevdim :D[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
1 saattir fln oynuorum level 12 warrior oldum süper ya, erutan tekrar girince eklerim seni, sende ekle beni Tyronne nick :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
octopusla Deli emote Çalışıyoruz ya ehaeh cok komik şeyler yapıyoruz[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
said:
moranor, 01 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
scania serverinde oynuyorum ismim Phaidez. octipus seni ekledim buddy liste ama hiç online degilsin
hic online diil dediin surda 1 kac saat oldu aksam falan girerim.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
bende akşam gircem Level 10 a kadar gelebilirsen gel parti Yapalım BÜTÜN TÜRKLER DE HAYDIN! Bellow sen gelme ;P[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
ben Bellow deilim artik sazanlik sux :d[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Eskiden bana Bellow derlerdi.
Mesaj tarihi:
Tamam Ben channel 7 ye gircem yavaş yavaş toplanalım isteerseniz! karşınızda Erutan the gral archer var ya bu arada bana Arrow lazım (Bolt değil arrow) varsa verirseniz cok sevinirim[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
  • Yeni Oluştur...