Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jeday olmak

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Ben bu soruyo sordum fakat ordan anlıya bildigim sadece jedi olmak icin 18 haftaya ihtiyacı oldgunu biliyorum mesela ben pistoleer olsam jedi olabilcekmiyim sacma geliyo arkadasın teki skiller 0 lanıyo gibi bir sozcuk israf etti bana o da ilginc geldi :) yoksa direk fenc-sws felanmı accam??[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten jedi olabilmek için en az 1 meslegi masterlaman lazim. ayrıca yeni sitemde healthi nin combat lvl ine levelininde masterladigin combat mesleklerine bagli oldugunu düsünürsek. en az 2 tane elit meslek masterlaman lazim. bu combat sınıfları için böyle. ama dancerliktan filan nasil olunuyor bilmem. sonuçta 1000 health le jedi olmaya çalisamassin herhalde :D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda 50 hp ile baslasan sivri sinek ısırsa ölürsün :D muhahaha
wow da 50 ile basliyosundur da yaratıklarda düsturlu vuruyodur:D bnlarda edep haya yok. kesecegin yaratiklar 500-600 vuracaklar. ama gel sen bize takıl tabii eğer eclipsede oynayacaksan anında 1 novice meslek masterlarsin kanaatimce :D(bi ava çiktik mi genelde 3 jedi oluyor geri kalan ise 80 lvl :D)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 10 Haziran 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
Ben bu soruyo sordum fakat ordan anlıya bildigim sadece jedi olmak icin 18 haftaya ihtiyacı oldgunu biliyorum mesela ben pistoleer olsam jedi olabilcekmiyim sacma geliyo arkadasın teki skiller 0 lanıyo gibi bir sozcuk israf etti bana o da ilginc geldi :) yoksa direk fenc-sws felanmı accam??

hayır
yalan onlar

jedi açınca skillerin olduğu gibi duruyor
jedi skillerini açmak için eski skilleri düşürmen gerek
çünki max skill point diye bir puan var , bu puan 250 ve 3 skill masterlayınca bu puan bitiyor , daha fazla skill öğrenemiyorsun.

padawan açınca bu skillerden düşüre düşüre padawana geçiş yapıyorsun yani yavaş yavaş jedi oluyorsun.

Bu arada oyuna girince , jedi olacağım diye hemen herşeyi öğrenip jedi grindinge başlama
sıkılabilir veya oyundan bıkabilirsin

oyunda pek çok şeyi dene , eğlen , ondan sonra eğer istersen jedi aç.
Ben illa jedi açıcam diye oyuna gireceksen seçim senin tabi.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunun iyi yanı zaten yapacak tonlarca şey olması. WoW gibi değil. Gerçekten de sloganı gibi yapabileceklerin hayalgücün ile sınırlı. Oyüzden paso grind yaparsan oyunun zevkini alamazsın. Mesela biraz xp kastıktan sonra git cantinada kendine dansçı bi twilek arkadaş edin..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nimloth, 10 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Bu oyunun iyi yanı zaten yapacak tonlarca şey olması. WoW gibi değil. Gerçekten de sloganı gibi yapabileceklerin hayalgücün ile sınırlı. Oyüzden paso grind yaparsan oyunun zevkini alamazsın. Mesela biraz xp kastıktan sonra git cantinada kendine dansçı bi twilek arkadaş edin..

Evet katiliyorum bu oyun çok zevkli ayrica oyuna baslayip 18 hafta sonra jedi olmakdansa kendi yaptigim gibi 360 gün sonra jedi olmayi tercih ederim oyunda bir cok şey gördüm ve yaşadim bunlari hepsi cok egelenceliydi soe ye verdigim her kurus feda olsun biraz daha duzeltseler oyunu wow mow hikaye olur bazen canim sıkılıyor jedi kasmakdan aliyorum alt chari gidiyorum naboo sahilinie kuruyorum kampimi aliyrum elime oltami balik avliyorum bayada egelenceli oluyor bence oyunu dolu dolu oyna
Sosyal ağlarda paylaş

ya birde
oyunda yapacak tonla şey var. Bunları yapıp eğlenirken belli bir müddet sonra pvp imiş yok efendim bh olayıymış merak sarıyorsunuz. Oyunun combat yönünü öğrenip cinlikleri buluyorsunuz.

Daha sonra jedi account açtığınızda bh vs jedi durumunda bariz bir bilgi birikiminiz oluyor.

Yani bunu neden söyledim ?
TEF kuralını bilmeyen ve template bitirmeye yanaşmış padawanlar görünce tiksindim jedi karakter açmanın basitliğinden.

Yahu adam jedi olmuş , daha tef olayını bilmiyor. Geçende 1 kişi gördüm adam ateş edip içeri kaçacağını sandı ve birdaha evden içeri giremedi. Aaa giremiyorum ühühü ühühü diye ağlıyor sonra ölüp 700k xp kaybedip acemiliğinin kurbanı oldu.Sonrada soruyor eve neden giremiyorum ya ? noldu adam bug mu kullanıyor diyor .Adam hayatında overt olup grupla birlikte savaş ortamlarına akmamış , oyundaki o heyecanı tatmamış. Hiç heyecanlanmamış , e tabi doğal bh gelince apışıp kalması....

Tamamen oyunu öğrenip (jedi açılacaksa) yok pvp siymiş yok şusuymuş , ondan sonra jedi açmak daha mantıklı. Kurda kuşa yem olmayalım. Jedi karakteri rezil etmeyelim.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 11 Haziran 2005 15:38 tarihinde demiş ki:Aaa giremiyorum ühühü ühühü diye ağlıyor sonra ölüp 700k xp kaybedip acemiliğinin kurbanı oldu.Sonrada soruyor eve neden giremiyorum ya ? noldu adam bug mu kullanıyor diyor .

lol akşam akşam ehehee[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu milletin jedi sevdası annamam.. jedilık = standardizasyon.. başka lafa gerek yok sanırım.. eski jedi lar alınmasın, sözüm jedi revampten sora kolay yoldan jedi olan herkese.. kusura bakmayın dostlar, ancak kolaya ve sıradan olana kaçmayın..

..derim ben!! ;)[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-*
Eclipse PvP Belalısı :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 11 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
ya sorumu yanlis anlama ama tef olayi soyle sanirim bh bana vurdugunda eve kacabilirim ama ben ona vurdugumda tef alirim ve kacamam dimi(biraz newbie sorusu oldu ama ogrenmek lazim)

eskiden jedi da tef alıyordu bh ye saldırınca
teke tek olayını getirdiler

jedi kantine kaçabiliyor tekrardan
fakat bh giremiyor tef geliyor.

Overt iseniz , yani yeni adıyla special forces , bu durumda karşı faction npc lerden öldürmeniz veya karşı faction un oyuncularından birisine vurmanız tef gelmesi için yeterli , yaklaşık 5 dakika sürüyor sanırım hiç zamanını hesaplamadım.

Combatant isenizde tef geliyor npc öldürerek...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...