serseri_mage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya arkadaşlarım canlarım ciğerlerim :D ne yağcığım be yaw ehuheh.. ya biz cafede serverı açtık kendi aramızda oynuyoruz ama server dielimkli 3 saat açık kalsa hemen kendi kendine shutdown olup kendi kendine açıor kullandığımız server programı firedaemon lite version oda manual yani auto değil.. Loglarda ise şu hatayı veriyor bunu bilen varsa helal olsun dic em. saolujn saolun abilerim ablalarım :D yazan log hatası : Server shutdown (code 5) complete! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 server kapanmış.5. Kodmuş bu :D tamamlanmış bide.haha. Hata tam olarak belli degil anlıyacagın.Buyuk ihtimal serverınla player arasında bi baglantı gidip gelmesse yapabilir.Sphere de canımı ye firedeamon nedir ?!?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serseri_mage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya yokmu bu işi bilen pls yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 firedeamon neki ? sphere versionun ne vs vs.. belirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 o kullandığın programı kapasana sorun olcak mı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hangi işletim sistemini kullanıyorsun ? xp ise sphere emülatörünü otomatik kapıyor evet onun için service pack 2 yükle bende öyle bir sorun oluyordu. service packle alakalı olduğunu bile tahmin etmiyordum mantıksız geliyordu ama öyleymiş.[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar