LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ehe, başlık anahtar kelimelerimizi ve efektlerimizi vermiş ama ben yine de açayim. son bir kaç gündür emule hızım 1/4'e indi nerdeyse. adsl 256, ve normalde 20-23 arası indirirdim. ancak son günlerde, farklı hiçbir şey yapmamama rağmen hız 4-5'lerde sürünmeye başladı. üstelik her zamanki gibi yüksek ID bağlanıyorum. emule dışındaki herhangi internetle ilgili bir işlemimde ise bir yavaşlama yok. ftp downloadlarım da normal. ayrıca eskiden emule açınca, tam performans olmasa da internette gezinebilirdim. ancak şimdi emule'u açıyorum, belirli bir süre sonra asıl kastıran kısım(sıraya sokma, kaynak bulma) bittikten sonra bile, normal indirme hızımda olduğumdaki yavaşlıktan çok daha fazla bir yavaşlık söz konusu oluyor nette. emule versiyon gokhan v0.3b. nedir arkadaşlar bu olay? yeni versiyon mu yüklemem lazım, zira ben çok gerilerde kaldım sanırım versiyon açısından. ancak yeni yükleyeceklerim gokhan gibi olmayacak, buna nasıl çözüm olabiliriz vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 göttan, ay pardon gökhan mod kullandığın için yabancı clientler tarafından ba yemiş olabilirsin, artık adamlar uyandı yemiyorlar upload yapmadan download yapma olayını, modlu emulelerine anti leech özellikleri koyuyorlar. aklıma ilk gelen sebep bu sen bence emule istatistik pencerenin komple çıktısını al, buraya bi postla, yapabiliyorsan.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 .//körüm kör. [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Mayıs 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gökhan mode ve yeni devamı angel mod leecher listesinde arkadaşlar haberiniz ola. yani offical clientte diil ama anti leecher mod kullanan herkesden ban yersiniz ki % 80 mod lar artık anti li . sadece global seed leri olan sağlam mod lar kullanmaya bakın ve lütfen biraz paylaşımcı olun .Upload rulez[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gokhan mode da upload'ı tam olarak kapatamıyosun zaten 1kb max. Kaynaklar düşük olabilir,oyüzden download yavaş olabilir. Bağlantılarda problem olabilir. Bende simdilik bi problerm yok :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 problem yok ben 24 civarı çekebiliyorum hala gokhan modla bazı dosyalarda upload eden az yada yavaş olunca böyle olabiliyor birden fazla dosyayı çek idare eder hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yahu 20 küsür dosya indiriyorum aynı anda, hepsinin en az 100-200 kaynağı var. ayrıca birikmiş upload 11.80gb, download 95gb gokhanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dedİğim gibi olabilir. karşıdaki adamın clienti bakıyor, kime dosya yolluyorum diye - zooort göttan mod, BAN BAN BAN ya da başka birşey de olabilir tabi, ama dediğim büyük ihtimal[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yok bu işin içince başka bir şeyler var 2 gün öncesine kadar takır takır her şeyi indiriyordum Gökhan Mod kullanarak ki herzaman min 5k upload açarım maksimum 7 açabilirim zaten neyse şuanda 5k 6k upload versem bile yok yani indirmiyor 0,3k ile falan indirmeye başladım milletten, saçlarım dökülmeye başladı![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 emule daha dogrusu edonkey bazli sharing programlarinda uploadlariniz hem kendi bilgisayariniz da hemde server uzerinde bir dosyada kayitli tutulur. server'a ilk baglanisinizda istediginiz kadar kisiden istediginiz kadar dosyayi bir sure cekebilirsiniz. bu sure dolduktan sonra upload yapmazsaniz ratio kaybina ugrarsiniz ve sadece sizin kadar upload yapan kisilerden cekebilirsiniz, haliyle hiziniz duser. son olarak "upload, download kardestir, netlimiter kallestir" diyerek sozlerime son veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eh aslında öyle birşey, tam olarak öyle olmasa da. şöyle diyelim emule klasörünün içinde clients.met adlı dosyada, başkalarının size ne kadar upload yaptığını gösteren bilgiler var. yani kimin kime ne kadar upload yaptığı server'da değil, upload yaptığı kişide gözüküyor. şimdi mesela bende anti-leech özellikli bir client var diyelim, bakıyor ki ben adama 50mb dosya yollamışken ondan bana 5mb gelmiş, 10:1 yani, hmm diyor bu leeching yapıyor küt banı koyuyor. ya da, fişlenmiş clientler var, adı çıkmışlar diyelim. bunlar yine diğerleri tarafından farkedildiğinde banlabiliyorlar. gerçi tabi bu anlattığım çok basite indirgenmiş bişey. çok farklı sebeplerden dolayı da olabilir. o yüzden babacum sen istatistik penceresine sağ taraftaki stat tree'sini buraya bi copy paste et, belki anlarız sorun neymiş.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 emule-mods.de 'den sivka'yı öneririm nonstop download =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: dom, 27 Mayıs 2005 16:52 tarihinde demiş ki: "upload, download kardestir, netlimiter kallestir" takdir ettim. bir dom klasiği daha[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 arkadaşlar düşük id olayı nedir nasıl yüksek id alıcam? bende yavaş download dan şikayetciym cünkü baglandğm sunucuyla ilgisi varmı?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 istatistikteki stat tree ne yahu? bu gokhan turkce ayrica, farkli olabilir mi istatistikleri filan? sağda grafik olarak, upload ve downloadı gösteren bi şeyler var. sol tarafta da, sayısal istatistikler, şimdiye dair ne bok yediğime dair. neyi kopyalıcam ordan tam adres veriniz pls. ayrıca ben bombaciyim bre, yeter artık ehoe kac sene oldu hala babacumla karıştırıyorsunuz. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ay pardon ya euhaha şimdi solda o ağaç şeklinde istatistikler var ya, orda sağ tıkla, hepsini aç ondan sonra copy all mu ne var sonra buraya c/p şak şak[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eMule Element v0.3b Statistics [liqitos] Aktarım Oturum GÖN:İND Oranı: 1 : 1.54 Birikmiş GÖN:İND Oranı: 1 : 8.09 Gönderilenler Oturum Gönderilmiş Veri: 890 KB Kullanıcılar eMule: 718 KB (95.0%) eD Hybrid: 38 KB (5.0%) eDonkey: 0 Bayt (0.0%) MLdonkey: 0 Bayt (0.0%) xMule: 0 Bayt (0.0%) cDonkey: 0 Bayt (0.0%) Shareaza: 134 KB (17.7%) Port Varsayılan: 540 KB (60.7%) Diğer: 350 KB (39.3%) Veri Kaynağı Tam Dosya: 0 Bayt (0.0%) Parça Dosyası: 890 KB (100.0%) Aktif Gönderme: 5 Bekleyen Gönderme: 975 Gönderme Oturumu: 77 Toplam başarılı gönderme oturumu: 74 (96.10) Toplam başarısız gönderme oturumu: 3 (3.90) Her Oturumda Ortalama Gönderilen: 12 KB Ortalama gönderme süresi: 1:00 Dakika Toplam Biriken (Paket): 990 KB (24K) Dosya İsteği Birikimi (Paket): 316 KB (10K) Kaynak Değişim Birikimi (Paket): 133 KB (160) Sunucu Birikimi (Paket): 7 KB (582) Birikmiş Gönderilmiş Veri: 11.81 GB Kullanıcılar eMule: 10.52 GB (94.8%) eD Hybrid: 426.27 MB (3.7%) eDonkey: 7.81 MB (0.1%) MLdonkey: 157.90 MB (1.4%) xMule: 27.50 MB (0.2%) cDonkey: 0 Bayt (0.0%) Shareaza: 693.53 MB (6.1%) Port Varsayılan: 8.70 GB (73.7%) Diğer: 3.11 GB (26.3%) Veri Kaynağı Tam Dosya: 3.26 GB (99.9%) Parça Dosyası: 1.74 MB (0.1%) Gönderme Oturumu: 694543 Toplam başarılı gönderme oturumu: 554208 Toplam başarısız gönderme oturumu: 140335 Her Oturumda Ortalama Gönderilen: 22 KB Ortalama gönderme süresi: 1:48 Dakika Toplam Biriken (Paket): 2.07 GB (59.21M) Dosya İsteği Birikimi (Paket): 621.53 MB (27.13M) Kaynak Değişim Birikimi (Paket): 414.40 MB (857K) Sunucu Birikimi (Paket): 128.57 MB (10.84M) İndirilenler Oturum İndirilmiş Veri: 1.34 MB Kullanıcılar eMule: 859 KB (100.0%) eD Hybrid: 0 Bayt (0.0%) eDonkey: 0 Bayt (0.0%) MLdonkey: 0 Bayt (0.0%) xMule: 0 Bayt (0.0%) cDonkey: 0 Bayt (0.0%) Shareaza: 510 KB (59.4%) Port Varsayılan: 444 KB (32.4%) Diğer: 925 KB (67.6%) Tamamlanan İndirme: 0 Aktif İndirme (iri parça): 3 Bulunan Kaynak: 5377 Sırada: 1852 Sıra Dolu: 431 Gereksiz parçalar: 72 Soruyor: 52 Adresleme grubu alınıyor: 0 Bağlanıyor: 95 Sunucu yoluyla bağlanıyor: 0 Çok fazla bağlantı: 2872 DüşükID'den DüşükID'ye bağlanılamaz: 0 Şüpheli: 0 Yasaklı: 0 Başka dosya için soruldu: 2462 Bilinmiyor: 0 İndirme Oturumu: 12 Başarılı İndirme Oturumu: 5 (41.7%) Başarısız İndirme Oturumu: 7 (58.3%) Her Oturumda Ortalama İndirilen: 274 KB Ortalama İndirme Süresi: 6:26 Dakika Sıkıştırmadan Dolayı Kazanılan: 2 KB Bozulmadan Dolayı Kaybedilen: 0 Bayt I.C.H 'den dolayı kaydedilen parça: 0 Toplam Biriken (Paket): 1.13 MB (16K) Dosya İsteği Birikimi (Paket): 358 KB (9K) Kaynak Değişim Birikimi (Paket): 345 KB (154) Sunucu Birikimi (Paket): 9 KB (37) Birikmiş İndirilmiş Veri: 95.50 GB Kullanıcılar eMule: 87.15 GB (94.1%) eD Hybrid: 4.29 GB (4.6%) eDonkey: 127.10 MB (0.1%) MLdonkey: 1.01 GB (1.1%) xMule: 347.30 MB (0.4%) cDonkey: 0 Bayt (0.0%) Shareaza: 2.57 GB (2.8%) Port Varsayılan: 76.30 GB (79.9%) Diğer: 19.20 GB (20.1%) Tamamlanan İndirme: 258 İndirme Oturumu: 54721 Başarılı İndirme Oturumu: 7272 (13.3%) Başarısız İndirme Oturumu: 47449 (86.7%) Her Oturumda Ortalama İndirilen: 13.45 MB Ortalama İndirme Süresi: 7:53 Dakika Sıkıştırmadan Dolayı Kazanılan: 1.01 GB Bozulmadan Dolayı Kaybedilen: 1.41 GB I.C.H 'den dolayı kaydedilen parça: 47 Toplam Biriken (Paket): 1.80 GB (41.57M) Dosya İsteği Birikimi (Paket): 581.54 MB (24.54M) Kaynak Değişim Birikimi (Paket): 302.70 MB (875K) Sunucu Birikimi (Paket): 10.34 MB (157K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Başarılı İndirme Oturumu: 7272 (13.3%) Başarısız İndirme Oturumu: 47449 (86.7%) işin püf noktası bu olabilir, çok fazla download session failed olmuş acaba low id falan mısın ? diicem de değilsindir ya. gerçi bende de şu an benzer bir problem var ama, hmm.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ip adresin daha önce başkası tarafından kullanılmış banlanmış olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yahu salt şu an 5000-6000 civarı kaynaktan dosya transferi soruyorum 20 tane dosya için. bunların çoğunun fail olması normaldir heralde. zira ben 5000. sıradan girdiğim bi download kaynağına bu programı kullanmaya başladığımdan beri erişebildiğime pek inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hayır o rakam onu göstermiyor. bir kişinin listesindeyken sıra sana gelip de, sen downloada başlayacağın anda, bu işlemin başarılı olup downloadun başlayıp başlayamadığını gösteriyor o .[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mum, ip statik değil ki. bu başladığından beri kaç kere bağlantı resetlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hmm, iyi de o rakamlarda büyük bir uçurum var. emule'un açık olduğu zaman dilimi de gösteriliyor toplamda istatistiklerde, 150 gün filan. 1 haftadır filan bu problemi yaşadığıma göre, ne kadar etkileyebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 güzel yaklaşım evet. hmm yalnız ortalama olarak da hızın çok yavaş gözüküyor ordan çıkartabilidğim kadarıyla. normalde kaçla indiriyodun? bi de şu var, açık bağlantı sayısı 350 civarında geziyor gördüğüme göre? gerçi programı yeni açmışsın istatistikleri aldığın zamanda ama eğer adsl'isen ve router arkasındaysan falan onu biraz kısmayı deneyebilirsin 150-200 arası[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 napıcam tam olarak? bi de o birikmiş ortalamaların kısık olmasının sebebi, bazı dönemler 1-2 büyük dosya için programı açmış olmam. yoksa bu kadar çok dosya çektiğim zamanlar hep maksimuma dayanır. az şey çekince de, az kişiye bağlanılıyor, ortalama düşüyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar