OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bütün gün ares r girememiştim..o yeterince koydu zaten..şimdi de oyuna girmiyor! "CAN'T CREATE D3D - INVALID DISPLAY MODE PROPERTY" diyor hackshield den sonra..hackshield problemim yok ama o düzgün..ayrıca exe den açıyorum oyunu..dün sağlamdı..
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 makineyi resetlemeni tavsiye ederim[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 resetlemekle geççeq gibi bi problem deilmiş gibi gözüküo ama peq anlamam bilgisayardan :p[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aynı sorun bende formattan sra olmustu suanda ekran kartın directx i gormuyo oyuna girmiyo ben herseyi denemistim olmamıstı sora bi kalsorde board setup u wardı yukledim çalıştı umarım yardımcı olmusumdur[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 saolun..reset attım olmadı..birkaç resetten sonra ise düzeldi artık..saçmalık...gerekli bir reset sayısı var sanki düzelsin diye..
Öne çıkan mesajlar