Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azurerus prog.da NAT sorunu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl çözebilirim söylediği portları açtım
modeme reset fln mı atsam yada açıp kapasam?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 11 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
denedim antivirüsü fln kapadım yine aynı,gerçi hız da pek 1 sorun yok ne farkeder?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
programla ilgili bir diğer sorumda kaydettiği şeyleri parça parça dosyalar halinde kaydediyo alakasız alakasız onları birleştiricek mi sonra?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
Programın çalışma mantığı o zaten. Büyük dosyaları birçok parçaya bölüp insanların bunları paylaşmasını sağlıyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
DMZ enabled yap, istedigi portlari ac UDP olmasina dikkat et.
Firewall kapat. Baglanti ayarlarindan felan ufak ayrintilari gozden gecir gerekli seyleri yap.

Sonra bi dene...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Mesaj tarihi:
vallahi herşeyi denedim ama problem olmadı çok bağlantı hızını düşürmüyor ama parçalıyor herşeyi onu anlayamadım .avi çekiyorum baktım resimler var dolu[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
  • Yeni Oluştur...