Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 notpron diye arattım yoktu arkadaşlar belki açılmamıştır koyayım dedim www.notpron.com çok güzel oyun browser üzerinden bilmeceleri çözmeye çalışıyosunuz yüksek derecede yazılım bilgisi gerektirdiğini duydum ilerdeki bölümlerin ilk başta sadece sayfanın source u ile falan oynuyosunuzda ilerde çok kazık şeyler çıkıyo forum sayfası var takılanlar için ama oradada ipuçlarından başka bişey yok takılan bana sorabilir bikaç bölüm geçtim ben bi yerden sonra alışıyosunuz kolay geliyo :D hadi kolay gelsin :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 6. bolumde kaldm yokmu yardim edebilecek birsi?[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 googlebarda lightthisplace diye arattığında http://www.borges.qsl.br/modules/news/article.php?storyid=418 bu site çıkıyor... bu siteye girip aşağılara doğru indiğinde ise webmaster cevpları vermiş LightThisPlace - voodoo/power live - simple/songs anagram - kill/hour kolay gelsin..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 spoiler* http://deathball.net/notpron/screen26/ usern: riddle pas: solved ben burda kalmıştım uzun süre bulamayınca vazgeçmiştim ama çok güzel bi oyun harbiden çözümlere bakmadan bitiren varsa helal olsun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Dogbert, 09 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: spoiler* http://deathball.net/notpron/screen26/ usern: riddle pas: solved ben burda kalmıştım uzun süre bulamayınca vazgeçmiştim ama çok güzel bi oyun harbiden çözümlere bakmadan bitiren varsa helal olsun ooo sen baya iyi gelmişsin yaf..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 3. levelda resmi kaydedip flash ile açtım. Yanıp sönen yazı şudur: "Stop being so negative!" büyük küçük harf duyarlı olarak yazdım.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben printscreenle yakaladım ama aynısı zaten hints lrde yazıyo :) hintslerde dedim ya oha yani hints te olcak o[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . [Bu mesaj fastreload tarafından 09 Haziran 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Haydaaa deneme yanılma ile buldum veya bi hata oldu geçtim 4'e Eğer çözdüysem hayal kırıklığı valla...[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya o levelde ne var arkadaşlar.. turn on dio ya.. ordaki false ı true yapacan işte.. bu kadar basit.. ilerisi baya zorluyo[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 geçen sefer açıldığında bu başlık sayfalarca devam etmişti hadi bakalım :) şimdi bunu bitirmeye çalışınca elinize ne geççek *!hasss kaç saat geçmiş lan*[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yok google'lı sayfada kaldım ama inat edicem bakmıycam cheatlerine. Lütfen spoil etmeyin..[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi level 7de kaldım "Name IT" diyo baska bisey de demiyo ya cildiricam biri gectiyse soyleyebilir mi nasi oluyo acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: ARaCHNoPHoBiA, 10 Haziran 2005 19:50 tarihinde demis¸ ki: abi level 7de kaldım "Name IT" diyo baska bisey de demiyo ya cildiricam biri gectiyse soyleyebilir mi nasi oluyo acaba ? aynen[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 adamlar kafa mi kiriyo lan diye dusunmeye basladim artik ya. Buyuk sinir kaynagi. Abi ne anlama geliyo bu deliricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abi bi ilerleyin de görün amma salak bi sey bu ya. Direk bütün levellarda source code'larla ugrasiyosun felan. Surekli bi kullanici adi ve sifre yazmalar... Cok sıkıcı olmus ama gercekten de cok bas agrıtıcı. Biraz cozumunu okudum ve icim bunaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 IT information technologies fln olmasın (EEEFFFSANE salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 38'e mi ne geldiydim ben, önceden açılmıştı. Başlamadan önce varsa kalp, tansiyon, romatizma, migren ilaçlarınızı almanız şiddetle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sacmalik,hicbi zeka-vs gerektiren oge gormedim,sadece harcanacak ve size hicbirsey dondurmeyecek bos zamana ihtiyac var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hic ince dusunulmus bir sey degil, yani ben bi bulmacayi cozunce "vay be adamlara bak ne kadar ii dusunmusler helal zekalarına" diye dusunemedim. Onceden de bahsettigim gibi, hem zararli, hem zevksiz. Ustelik level 7'de "Twix" diye bi cikolatanin pakedi var burusuk. Iste neymis onun eski ismini bulup ters bi sekilde yazcakmisiz adrese. Ulan onun "Twix" oldugunu nasil anliim ben ? Görünmüyo ki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bana biraz ipucunuz.net in kopyası gibi geldi bilemem...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ipucunuz.net bunun kopyasi...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu vardı onceden 60 70lere gelenler vardı hatta[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar