Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 oyunu indirdim başına baktım pek sarmadı oynayayım mı? güzel mi? alone in the dark taki gibi ölme ya da bir şeyi zamanında yapmadığın zaman game over olması ya da vb. gibi şeyler var mı yoksa monkey island serisi gibi game over yok mu? az önce yazdığım cümleyi anlayana 20 milyon vereyimmi? :P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 benim geldiğim yere kadar game over yoktu. nerde 20 kaadım?:)[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Monkey Island'da klasiktir game over olmaması ehe hatta 3.sünde geyik dönüyordu zehirli içki içip ölüyordun ama aslında ölmüyordun falan uzun şimdi annatamam. Benim de annattığıma 20 milyon koyayım :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 sadece kötü bir adventure onu bil yeter...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 1 gb indirdim oyun için ve kötü çıktı neyse sağolun varolun :) 20 milyon babalarınızın cebinde sizi bekliyor :) alın, benden olsun :P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar