ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 en sevdiğim grup olan accept i benden başka dinleyen görmedim hiç, merak ettim burda var mı diye...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 duymadım hiç.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dinerim cok olmasa da severim hatta solonor'un tavsiyesiyle dinlemeye baslamıstım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 mükemmel bir grup metal heart son of a bitch pomp and circumstance can't stand the night .. tadından yinmez valla [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma [Bu mesaj Lopeth tarafından 01 Haziran 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Amamos La Vida'nın HASTASYIMM o ne gitardır yaraabbii Princess of the dawn'da güzeldir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk tarafından 01 Haziran 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
requem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bu forumda yoktur Accept dinleyen fazla, şu an Bones to the Wall dinliyordum :) "Accept" olarak gelseler İstanbul'a!!! Offf offf...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 prince li bi şarkısı var onu dinledim pek tutmadım ama idare eder bişey bana göre[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
requem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tüm heavy metal severlere, yeni başlayacak olanlara Accept'in Balls to the Wall albümünü tavsiye ederim. Üstüne bir de Restless and Wild albümünü dinlerseniz iş biter :)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 UDO'nun ölüsü dinlenir :P[signature][hline]snuk!
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 niye ölüsünü dinleyesin, daha gencecik adam, baya yaşicak :) rock the nations'da harikaydı herif. soyadı yeter abi bu kadar mı karizma olur ya dirkschneider. metal heart, balls to the wall, restless and wild...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 01 Haziran 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tavsiye için en sevdiğim şarkılarımı yazayım: (kronolojik sıraya göre) seawinds glad to be alone i'm a rebel save us chine lady the king starlight cant stand the night burning fast as a shark flash rockin' man princess of the dawn balls to the wall head over heels winter dreams metal heart midnight mover screaming for a love bite bound to fail x-t-c turn the wheel hellhammer slaves to metal amamos la vida drifting apart mükemmel gaz, eğlenceli ve damar şarkıları olan süper bir heavy metal grubu (eat the heat albümünde udo yerine başka bir vokalist var)[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu grup nası bilinmez ya mis gibi grup[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dolaba koy çıkar çıkar ye :P Almanya'nın çıkardığı bir başka güzel grup...[signature][hline]snuk!
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tmm rezilim ueah[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
duende Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 banada ucanadamin oggrettigi bi grup metal heart solosu harikadir ve rock n roll tonight gibi bi sarkisi vardi o cok iiydi[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hard&heavy nin unutulmazlarından. o nasıl bir vokaldir. =) hastasıyız.[signature][hline]Silent dance with death...
Maxuth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Uçanadamın kafamı yemesi üserine bnde accept dinleyecem.Arestn inio şuan...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Öne çıkan mesajlar