Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Şimdiye kadar 50 ye yakın abyss gem kullandım çıkan en iyi item warrior chitin pads bide crimson boots oldu,en az 30 tane potion rice cake bilmemne çıktı,onun haricinde en fazla 200k lık itemler çıktıı,benmi çok şanssızım yoksa genelde bölemi,çıkan gemleri satsaydım en az 15m ederdi:( Çıkan itemlerin kalitesinin mannerla alakası var mı yokmu??[signature][hline]from exile...
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 pastane acmayı planlayan abyss kırdırsın baska işe yaramaz ... açılan belkı 100. baslık bu ama hıç bialta yaramıo shard dusurenler var gold bar dusurenler var ss var hatta elımde:D dah da turlu ve orta hallı ıtem gelır aa bu arda totemıc spear dusmustu clandan bı abımıze:)[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Gold bar düşüren arkadaşlarım var. Mannerle ilgisi olduğuna inanmıyorum çünkü bi tanesinin manneri 118 di. Birisi de daha level 30 yeni olmuştu. Level 30 da manner ne arar?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya abıcım pastane acıcaksan abyss e uğra yoksa boşverrrr[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yok lam o kadarda değil. bana chitin düşüo bol bol. cz de kullanmak için grc düşürmeye çalışıom ben hatta.. millet chitin için uğraşır ben grc :-P[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: fatihkaraca, 27 Mayıs 2005 14:24 tarihinde demiş ki: yok lam o kadarda değil. bana chitin düşüo bol bol. cz de kullanmak için grc düşürmeye çalışıom ben hatta.. millet chitin için uğraşır ben grc :-P abi chitin nası düşüyo bol bol,kırmadan önce okuyup üflüyo musun:) manner kaç sende?[signature][hline]from exile...
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tamamen sans okusanda uflesende manner 1 olsa de manner 1000 olsada bence hala farketmıo boş bunlar her sey sansa bağlı[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Benim manner 165 yada 175 gibi bişi. Zamanında gob keserken gelmiş bi kaç manner var o kadar...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bir ay boyu her gün düzenli kumar oynadım...En az 1000 tane gem kırdırdım,en babası Rogue Chitindi... Sonra bir haftasonu C.tesi sabahı Mirage Dagger düştü...Asbüke ne oluyoz oldum...Onu sattım öğleden sonra aynu gün ironbow düştü...Way canınasına felan derken o akşam bi de Harpoonla seriyi tamamladım...O gün muhtemelen 200 tane kırdırmışımdır,toplu diil 10 ar 15 er değişik zamanlarda... Asıl bomba ertesi gündü...5 tane aldım,Totamic Spearı kaptım...Bunların hepsinin SS ı var evde,inanmayana yollarım...O totamici 180 den koydum,baktım o fiyata zor satılcak,+6 denedim,nasılsa beleş,yansın diye,velhasıl yanmadı...450 den +6 da zor satılcak gibi olunca bastım Trinayı,+7 oldu...10 Gold Bara gitti :) Oyundaki en ballı 2 günümdü... O günden sonra düzenli kumarıma devam ediyorum...Her gün 30-40 kırdırırım,chitin bile çıkmaz oldu... Mübarek bi haftasonuydu zannımca...
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 babacım oyunda nıckın ne bu kdr mubarek adamı tanımak ısterım:D[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Forzaeses,Kazma,Karthoroz...3 ü de benim... Kol.forumundan hacı abiniz ben...Gençler ne alemde,bi yaramazlık yapmasınlar diye teftişe geldim :)
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hosgeldın sımcık tanıdım ama oyunda bu charları gorduğumu hatırlamıom orc mu sun sen yoksa_?[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Övünmek gibi olmasın evet :) Bi de Orc olsan da tanıman zor zaten,hayatım Moradonda ticaretle geçiyo...Lvling olayı baydı 50 den sonra,olayı ticarete vurdum,daha zevkli namussuz... [Bu mesaj forzaeses tarafından 27 Mayıs 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 once ınsan olmak lzm:D:D:D ondan tanımıom morad ın evlatlarıyız bız[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 arkadaşlar mannerla ilgisi yok ama size kesinlikle ilgisi olan bişi soyliyim . diyelim lvl 50 charınızla moradonda worm kesseniz crude çıkma ihtimali nedir ? ama aynı zamanda lvl 1 charla deneyin , crude , cristal tarzı itemler düşer . Yani burdan şuraya geliyorum . esas charınızla abys toplayın yeni char açın ona kırdırın abysleri. ben bütün abyslerimi yeni charlarımla kırdırıyordum . 50 abysden mirage, 4-5 tane chitin çıktı benden tavsiye...[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: kaisersoze, 27 Mayıs 2005 14:42 tarihinde demiş ki: arkadaşlar mannerla ilgisi yok ama size kesinlikle ilgisi olan bişi soyliyim . diyelim lvl 50 charınızla moradonda worm kesseniz crude çıkma ihtimali nedir ? ama aynı zamanda lvl 1 charla deneyin , crude , cristal tarzı itemler düşer . Yani burdan şuraya geliyorum . esas charınızla abys toplayın yeni char açın ona kırdırın abysleri. ben bütün abyslerimi yeni charlarımla kırdırıyordum . 50 abysden mirage, 4-5 tane chitin çıktı benden tavsiye... :tup::tup: Bu olaya bende inanıyorum.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: haklısın [signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
forzaeses Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kesinlikle inanmıyorum... Civcivlerime hiçbir şey çıkmazken lvl 50+ charıma çıktı yukarıda saydıklarımın hepsi... Mannerla dediğiniz gibi uzaktan yakından alakası yok... Bende 100 manner bile yok...Kendim lvl atlamaya üşeniyom,nereye civcivlere yardım edicez... Mob drop rate konusunda evet,lvl farkediyo,ama abyss tamamen random bana göre...
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: kaisersoze, 27 Mayıs 2005 14:42 tarihinde demiş ki: arkadaşlar mannerla ilgisi yok ama size kesinlikle ilgisi olan bişi soyliyim . diyelim lvl 50 charınızla moradonda worm kesseniz crude çıkma ihtimali nedir ? ama aynı zamanda lvl 1 charla deneyin , crude , cristal tarzı itemler düşer . Yani burdan şuraya geliyorum . esas charınızla abys toplayın yeni char açın ona kırdırın abysleri. ben bütün abyslerimi yeni charlarımla kırdırıyordum . 50 abysden mirage, 4-5 tane chitin çıktı benden tavsiye... bunun nedeni yaratıkların lvlı manner yada yeni karakter açmak abysste sökmüyor o yüzden. tecrübeye dayanarak 100 tane bozdurunca 1 tane kaliteli silah düşebildigini söylemek isterim ortalama 2 rogue chitin 2 warrior chitin 2 priest chitin çıkar. rakamlar oynayabilir. kaliteli silah derken harpoonda çıkabilir elixirde çıkabilir iron bow , shard da çıkabilir. yanılmıyosam raptorda çıkar. shard ve raptor hariç o 3 ü çıktı zaten. bazen şansa 1-2 tane bozduranlara shard veya goldbarda düşüyor. şans işi sonuçta belli bir taktigi yok ama istatistik olarak 100 taneden saydıgım şeyler çıkıyor.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin [Bu mesaj HasMez tarafından 27 Mayıs 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kelleden gayrı tanımam.... Alışkanlık yapmasında...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sen boss tan gelen kelleye alışkınsın gayrısını da ben tanımam:D[signature][hline]Sever: Ares ID: _TRibula_ LVL: 5x Clan: The_Others Np: 1xxxx
dalamardl Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya bence bir sıraya konulmuş bunlar mesela 5 kek ın arasına 1 tane chitin veya başka bişi işte tam anltamadım ama sıraya konulmuş gibi gelıuyor bana bence kırdıracaksanız 100 tane bırden kırdırın arasında 10-20 tane güzel eşya düşer gibime gelıyor
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 boss rlz ya :)[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bana cikan en iyi item anvil faciasinin uzerine bi buyuk raki ve beyaz peynirdi. iyi gitmi$ti o efkarli gunde.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez (Dru artik yok)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yaw bu serverda manner kapalı arakdaşlar hiç bi işe yaramıyo!!!!!!!!!!!!!!!!! (manner paralı serverda çalışıyo yani açık)
Öne çıkan mesajlar