Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 En iyi torrent hangisi? Xan Torrent yükledim herşey ii hoş da kaldığı yerden devam etmiyor,hangisi kaldığı yerden devam eder?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 azureus dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok saol hemen çekiyorum.. aslında böyle küçük sorularım için başlık açmaktan hoşlanmıyorum,anlayışınıza sığınıyorum.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Azureus en iyisi ve rahati diye biliyorum.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konu açılmışken sorayım o zmn. şu anda çalışır durumda sağlam hangi siteler var?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 official bittorent arctic torrent azureus abc torrent bitcomet bittornado bt++ g3 torrent shareaza bunlarin hepsi birer şık,ben ise sana bitcometi oneriyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu arada 2 veya daha fzla indiremiyor muyum aynı anda? bi de force start ne demek?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hangi clientten bahsettiginide yazarsan daha yararli olur .aslinda istedigin kadar dosya cekebilirsin ancak bu seferde tum band.araligini torrentler yedigi icin internetle ilgili ne varsa (msn,explorer..vb)acı cekmeye baslar sana onerecegim sağlam bir tracker ve saglam seed oraninda; max torrent sayisi 4,5 olsun..tabi bu hizlar sadece uyelik sistemi ile calisan trackerlarda mevcut digerlerinde bu hizlar sadece bir şans..[signature][hline] [Bu mesaj streamin tarafından 11 Haziran 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 azureusdan bahsediyorum [signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 11 Haziran 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar