Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakıyorum


AgenTSmitH

Öne çıkan mesajlar

Evet lineage2 hayatıma free bir serverda lvl60 Th ile devam ediyorum .. bir litvanya serverı battle for dawn isminde.birde clan kurduk turkler olarak,crafter ımızda var spoil atan şirin dwarfımız hemde 52+ :)..
officalı bırakma sebebim ise her şeyin ige veya e-bay a bağlı olması..adena satın alırsan oyunu 55 lvl den sonra rahat rahat oynarsın,yoksa hep zarardasın,drop yakalamakta hayal meselesi . zaten,çinliler ve adminler işbirliği içinde götürüyorlar olayı,bunu c3 te iyice abartmışlar, bot kullananı banlıces dediler c2 de ,c3 de heryerde bot neden banlasınki para kazanacak o bottan zaten . bari yalan sölemeyin demi. ayrıca +lı silahlara gelince piyasada maşallah +5 üstü silah kaynıyor,hesapta patlıyor,ben bir günde +7 ve 10 arasında abartmıyorum bir sürü b-grade silah gördüm,maşallah bug da var bi güzelki adamlar yapıyo,inkarda eden yok zaten,
Zevk almak maksat dicem ama bölece zevk te kalmadı,varsa paran zenginsin,bu şekilde bırakmak istemezdim ama napalım böle oldu. c2 yi o kadar çok özledimki sormayın.iyi oyunlar arkadaşlar.belki birgün piyango çıkarsa yeniden başlarım.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gec bile kaldınız :) biz gelecegi gorduk daha gecen haziranda bıraktık e tabi birazda cılkını cıkartarak oynayınca baydı oyun ama şu bir gerçek L2 adam gibi bir dev team ve adminler ile şu an wow dan sonra en iyi belkide wowdan bile daha iyi mmorpg olabilirdi değerini bilemediler cok basit ama oyun dinamiğini tamamen değistirebilcek eklentiler yapmak yerine... nese yolun açık olsun :)[signature][hline]icq:140353
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ari cok haklisin.zaten bende haziranda birakmistim sonar c2 yi gordum geri dondum,bilmiyorum belki sende farketmissindir ama c2 daha guzeldi,c3 oynadinmi bilmiyorum offical.
Dedigin gibi biraz daha olayı ebay ve ige ye farmer lara dokeceklerine,birazdaha zenginlestirselerdi xp ve drop olaylarini cok cok iyi olucakti,bide diyorlarki c3 de soloda yapma imkani veriyor,yapiyorsun yapmasina ama sor bakalim adena kurtariyormu solo yapaken,neyse olan oldu artiki,ben litvanya server ından memnunum,lag var su siralar ama buda ISP problemi oda duzeliyor...bi sekilde ego tatmini lazim demi :P[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet su an oyunda solo yopmak imkansiz yani maliyeini kurtarmiyor,ve spoille de dogru durust bisey cikmiyor,
manor maneger diye bisey cikardilar,illa onu kullanarak metarial elde edecen,,,
c3 un ilk baslarinda fiyatlar cok dusuktu fakat su aralar uctu gitti fiyatlar,2k olan steel in fiyati 6-7k arasi oldu ve millet hala aliyor nasil kar yapiyorlar anlamiyorum :))
Farketmisseniz oyun git gide pvp e donuyor, combat pointler falan,olunce cok az exp kayboluyor,
bide cok tuhaf artik party bulmak da cok zor

benim en buyuk derdim muhabbet edecek turk arkadas bulamam :)) ericadan gedik kain a kaindekiler birakti bende mi bi sroun var acep :))
saatlerce party arayan insanlar goruyorum:))

iyi bi clanin olmasi lazim ^^
yoksa herkes sana daliyor artik adamin kirmizi item dusecek diye bi derdi yok ^^[signature][hline]EsKiYa,lvl24+ elf archer,
paragoz lvl 20+ dwarf,
MaZuT artisan olcak abisi( oldu bile :)lvl7 craft),at kain
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya oynuom dediimden 1 hafta sona bıraktım . nasıl oyniim beya ne party var ne bişi.harcadiin para mobdan düşen parayla eşit olmuşun lvl63 zaten . baydı beya,a-grade var daha onu nasıl alıcam lvl75 te felan alırıs bu gidisle,yada b-grade drop yakalıcen tek basina,zaten yaz geldi piyasa masallah :).sen devam et benim yerime :),su senin dwarfı oynasaydın bartzda ikimisde zengindik yamuk yaptın :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself.
------------------------------------------
Offical - Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger
bfd.icn.lt - Lineage2 Carunce lvl60 Treasurehunter and Rise!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...