Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bizim de war da intvite atmıyorum :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Prawler kaç mani var :)[signature][hline]Minus'tu...
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 neyse attım burdaki herkese invite... Grupları kapan kapsın walla.. Testteyiz şu anda.. Bilmemne sitesinde paralı olan tüm aksiyonlar beleş olcak bizde :) Tabi onlara artı yeni özellikler de olcak. Ama testteyiz dediğim gibi :) [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Prawler tarafından 30 Mayıs 2005 08:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehehe girip bakalım biz de ben de davetiye istiyorum [email protected][signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benimde gözüm kaldı valla merak oldum [email protected][signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 güzel bir yere benziyor. forumları fln hoş olmuş. pati kadar olmasada.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 prawler ve senko'ya gönderdim davetiye[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 saplar saplar birbirini ağırlar gece oldu haydi koş kuş ötmezse hepsi boş sapın halinden yine sap anlar[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok ya site ii bişey değil saçma sapan muhabbetler pff. sadece kodlama güzel olmuş hatta hayran kaldım çok tatlı bir site ama içerik işe yaramaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Zahmet olmazsa bana da yollarmısın merak ettim... mail:[email protected][signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yolladım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 girdimde mani olayları vs var ben sevmem öyle şeyleri. çok olsun diye saçma şeyler yapar millet, ama sitenin dışı güzelmiş.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu arada Xharloan'a teşekkürlerimizi iletelim :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Davetiyeyi aldım...Teşekkürler...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 önemli değil canım nolcak. sizi maniler sizi ahaha[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 [email protected] bizede yollarsan seviniriz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende isterem [email protected][signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paticik olarak saldıralım, bana da yollar mısınız.. [email protected][signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [email protected] Simdiden tesekkur ederım
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 mümkünse ben de bi davetiye isterim, teşekkürler [email protected][signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [email protected] Bende şeediyim koyun sürüsü oalyı[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Tarantababu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [email protected] bana bi atarmısın zahmet olmassa
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 neymiş şu muhabbet bakalım bizede lütfen [email protected][signature][hline]http://www.turktekno.net
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende istiyorum bidaha. [email protected][signature][hline]S.Wraith in Nebula
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 [email protected] 'a da alim ben.
Öne çıkan mesajlar