MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya ben başladım ama energym hep - lerde ne yapıcam ben bide bu madenler ne kadar zamanda artıyor newbie yim yardım edin bi konuda görmüştüm 6. kademe yapın solar kristal bide metal i diye yapmaya çalışıyom şu an 4. kademe bir metal madeni 2. kademe bir kristal madeni 1. kademede bir solar enerji santralim var ama hala bekliyorum öyle eğlenceli geldi energy mi hammadde kısmından hesapla diyorum %100 yapıp 0 oluyor anlamadım yahu şu newbie ye yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Energy sorunuma çare az kaldı solarenerji santralim kademe 4 e çıkınca az kaldı bayağı şimdi sırada metal madeninin artmasını beklemek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hammmadde kısmına gir önce bakherşey %100 demi.. enerjin az ise ve bellibir kaynağa acil ihitayacın varsa (diyelim kristal) metalin %sini kısıyorsun biraz.. üreti mfaktörünü 1.00 yapıyosun tekrar.. sonra santral kurup sağlama alıyosun işini.. (olmadı solar uydu yap ama tavsiye etmiyoruz) genelde b metalmadeni n-2 kristal madeni n-4 deut sentezleyicisi n+1 solar yapın diyorlar. aklında bulunsun[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tamam anladım şimdi metal madenini artıracağım yoksa metal az geliyor [Bu mesaj MysterySpectre tarafından 11 Haziran 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar