Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp Serverı

sun

Öne çıkan mesajlar

Daha öncede acmıstım bu konuyu ama pek yardım alamadım.
Kısaca anlatmak istediğim benim;
1-Pvp Tabanlı Olacak
2-Sphere Olacak
3-Pvp Server ı Olacak...
Bunlara Sahip Server Bilen Warsa Buraya yazsın...
Not:Uogateway demeyin runuo deil sphere...
Not2:Pvp Dediğim Bazı arkadaslar baska cvp weriorlar;başladıgında 7x flm basladıgın server eglenmek için sadece :)[signature][hline]Real Good
Nepsuo Shard
Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim...
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela Bazı serverlereda pvp tabalnlı diorlarr
pvp tabanlı demek rp deil pvp demektir.Server rp serverı deil demektir.
pvp serverı demek 7x baslayıp eglence uruna oynanan demektir free artis(esya)flm yane bunların farkı bu arkadsım[signature][hline]Real Good
Nepsuo Shard
Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim...
Sosyal ağlarda paylaş

www.tr-game.com
Bugün Timatau Online PvP shard açtık ama şu an test aşamasında olduğunu belirteyim. Kullanıcı kaydı için yukarıdaki linke gidersen girebilir ve bakabilirsin.

Reimler için http://www.tr-game.com/trg/trgforum/viewtopic.php?t=2266

NOT :Bildik PvP shardlarından değil .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Tr-Game: Everything About Games.
Powered by Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]

[Bu mesaj Larethian tarafından 22 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Larethian tarafından 22 Şubat 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sun, 22 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
pvp serverı demek 7x baslayıp eglence uruna oynanan demektir

Bu nebula sizin bilinç altınıza işlemiş , çok yazık çok ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar PvP shard kavramını kafanızda arena 'lardan oluşan bir sistem olarak canlandırmışsınız fakat bizim yapmak istediğimiz yani oluşumun kökü PvP ve PvM içerikli farklı bir sistem sunmaktı sunucuya girip baktığınızda gerçekten farkı göreceksiniz.
SKillerin 75 başlamasının sebebi ise emeğin önemini göstermek amaçlı idi hayatta herşeyin bir emeği olmalı.

Daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim . Sunucum hakkındaki eleştirilerinizi lütfen forumlarımızdan yapınız.

www.tr-game.com/trg/trgforum/[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Tr-Game: Everything About Games.