sun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Daha öncede acmıstım bu konuyu ama pek yardım alamadım. Kısaca anlatmak istediğim benim; 1-Pvp Tabanlı Olacak 2-Sphere Olacak 3-Pvp Server ı Olacak... Bunlara Sahip Server Bilen Warsa Buraya yazsın... Not:Uogateway demeyin runuo deil sphere... Not2:Pvp Dediğim Bazı arkadaslar baska cvp weriorlar;başladıgında 7x flm basladıgın server eglenmek için sadece :)[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 1. ve 3. maddeleri arasındaki farkı arz edermisin acaba?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesela Bazı serverlereda pvp tabalnlı diorlarr pvp tabanlı demek rp deil pvp demektir.Server rp serverı deil demektir. pvp serverı demek 7x baslayıp eglence uruna oynanan demektir free artis(esya)flm yane bunların farkı bu arkadsım[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Böle Olan Bi Shard Wardı ZigZagın Açtıı Hellstemple.. Adam K3nkim Fakat Scriptlerini caldıkları için kapattı.... Bir daha da acılmıcak... Böle bi server bulmassın bulursan yaz bende geliim :D cok zevkli olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Uzun süredir çoğu kişi arıyor ama böyle bir shard sphere olarak yok sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Böle bir server kurmak zor deildir sanırım ya destek gelirse kurabilirim[signature][hline]Real Good Nepsuo Shard Ne Sen Beni Bir Daha Ara,Ne Ben Senin Yoluna Cıkayım.Baska Bir Koku Bul Kendine Ya Da Ben Belalar Bulayim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 destek gelirse herkez server kurar.[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 item scpleri benden bi suru yeni robe flm var magma robe magma bow flm şimdi saymıyım...[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 www.tr-game.com Bugün Timatau Online PvP shard açtık ama şu an test aşamasında olduğunu belirteyim. Kullanıcı kaydı için yukarıdaki linke gidersen girebilir ve bakabilirsin. Reimler için http://www.tr-game.com/trg/trgforum/viewtopic.php?t=2266 NOT :Bildik PvP shardlarından değil .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 22 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Larethian tarafından 22 Şubat 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: sun, 22 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki: pvp serverı demek 7x baslayıp eglence uruna oynanan demektir Bu nebula sizin bilinç altınıza işlemiş , çok yazık çok ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Dogru söze ne denir. Benim zamanımda 3x moda idi. Girerdik 3x baslanan shardlara oynar pvp yapar takılırdık..[signature][hline]Ultima'yı Bıraktınız mı? Sizi Yeniden Başlatacaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Larethian güzel server yapmışsın valla tebrikler resimlerinden bile hayran kaldım[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dasdalam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yanlız biraz daha özen gösterilmeli playerlara 75le skille başlatma adı üstünde pvp serverı 100le başlarsa bence daha iyi olur vede serverın gidebilecek yerlerini kısıtlarsan daha iyi olur. Başarılar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Arkadaşlar PvP shard kavramını kafanızda arena 'lardan oluşan bir sistem olarak canlandırmışsınız fakat bizim yapmak istediğimiz yani oluşumun kökü PvP ve PvM içerikli farklı bir sistem sunmaktı sunucuya girip baktığınızda gerçekten farkı göreceksiniz. SKillerin 75 başlamasının sebebi ise emeğin önemini göstermek amaçlı idi hayatta herşeyin bir emeği olmalı. Daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim . Sunucum hakkındaki eleştirilerinizi lütfen forumlarımızdan yapınız. www.tr-game.com/trg/trgforum/[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yeni bi server açılmış öneririm ben arada giriyorum. http://www.negativeuo.com.tr.tc Client ı indiriyorsun account free[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bekleyin yakinda ikinci shard Epicanin hizmeti olarak bir seyler olacak [signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] [Bu mesaj Impressive tarafından 11 Haziran 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiVirus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yabancı var bir tane hemde bayagı eglenceli www.pvp-alfa.ru die gir bence bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Biraz Yeniliklere Açığım Dersen Imzamı Takip Etmen Yeterli. [hline] Ba'aL Imza ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sun nasıl bi destek istiyosun açmak için serveri ?? bunu açıklarmısın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar