Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azraeel'in Krallığı

serseri_mage

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar fatalwar forumlarına yazsamda mutlaka topicim siliniyor o yüzden burdan eleştirmek istiyorum lütfen anlayış gösterin.
2 Yıldır Fatalwar Ultima Online sunucusunda oynuyorum türkiyenin bugsız en nadir serverlerinden biri şu an ve şu an 250 online playerle oldukça iyi konumda PVP mükemmel playerler memnun ama BEN MEMNUN DEĞİLİM................!

Sn. Azraeel size sesleniyorum yaşınız gereği oldukça sert bir staff yapınız olduğunu biliorum ama insanları dinlemedende cezalandırmak size yakışmıyor tamam ben ve guildim suçlu olabiliriz bunu bir şekilde kabul ediyorum ama sizin bu SERT uslubunuzu kınıyorum bu server buraya gelene kadar benimde çabalarım oldu bir player olarak lütfen kalemizi ve guildimizi geri verip Asli Guild mezarlığı kaldırın........(not: Bloke edilen accler için mezarlık yapmışlar yaw delirdim)

Birde Accountları açarken bu kadar seçici olmasanız dahada sevinecez.24 saat yerine mesela 4 saatde bir aktif ederseniz yeni başlıyan arklarımızada kolaylık olur.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel güzel sen yeni bir üyelik al o sunucudan ardından uzunca bir süre playerlık görevini alnının akıyla yaparsan emin ol herşey eski haline dönecektir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...