serseri_mage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ne kadar fatalwar forumlarına yazsamda mutlaka topicim siliniyor o yüzden burdan eleştirmek istiyorum lütfen anlayış gösterin. 2 Yıldır Fatalwar Ultima Online sunucusunda oynuyorum türkiyenin bugsız en nadir serverlerinden biri şu an ve şu an 250 online playerle oldukça iyi konumda PVP mükemmel playerler memnun ama BEN MEMNUN DEĞİLİM................! Sn. Azraeel size sesleniyorum yaşınız gereği oldukça sert bir staff yapınız olduğunu biliorum ama insanları dinlemedende cezalandırmak size yakışmıyor tamam ben ve guildim suçlu olabiliriz bunu bir şekilde kabul ediyorum ama sizin bu SERT uslubunuzu kınıyorum bu server buraya gelene kadar benimde çabalarım oldu bir player olarak lütfen kalemizi ve guildimizi geri verip Asli Guild mezarlığı kaldırın........(not: Bloke edilen accler için mezarlık yapmışlar yaw delirdim) Birde Accountları açarken bu kadar seçici olmasanız dahada sevinecez.24 saat yerine mesela 4 saatde bir aktif ederseniz yeni başlıyan arklarımızada kolaylık olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 :D ilginç.. asdas[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 azraellllllllllllllll ? ? ? gel bak arkadas sana sesleniyor[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Offf of komur gibi yaniyorum?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Math-, 11 Haziran 2005 12:39 tarihinde demiş ki: Offf of komur gibi yaniyorum? Bide bana sor :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 OFF off ben derdimi biliyorum (ban:D)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Erutan sen devam etmesen olmaz alla alla bi sus kardeşim ya :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 KES LAN ezik hades :D dsf d fg fdgh g hg hj dfgh s ffg hk 456l97bö9 vv74v07 570cf67 l33t |m b@b v4rm1 0t3s|?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 serseri_mage Yani Turkuz Biz nick süfer LOL[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 DÜNYADA BİZİM GİBİ İNSANLAR YOK TÜRKÜZ BİZ! TEKİZ INSAN TÜRÜNDE![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 buradan adanadaki dayıma , muş'daki halama sevgiler yolluyorum maraba televole[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende edirne'deki halamin kizina kucak dolusu sevgiler yolluyorum. esen kalin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kitlenmeyip garbage a gönderilse bari efsane fıstık atma topiclerinden olur[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Math-, 11 Haziran 2005 13:16 tarihinde demiş ki: bende edirne'deki halamin kizina kucak dolusu sevgiler yolluyorum. esen kalin. koptum mauhahahahah bu guzeldi baba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 güzel güzel sen yeni bir üyelik al o sunucudan ardından uzunca bir süre playerlık görevini alnının akıyla yaparsan emin ol herşey eski haline dönecektir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar