Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En begendiginiz cikolata hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet simdi nestle yiyodumda sanirim benim en sevdigim bu ya sizin? Hangisinin aromasi tadi size daha cok zevk ceriyor yada tadi daha degisik geliyo SOhbetimize Bütün markalar davetlidir . sanirim en güzellerinden biride Coco star hehe acayip seviyorum yaw Siz neyü beyenürrsünüz?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Twix'in yurtdısında satılan bi tanesi var, yassı ince bişiy. Ona hastayım :) ve bide tabiki After Eigth'ler.
After Eight=Naneli Çikolata[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
Nestle Nesquik ama gofret değil. Bir de Milka Luflee. Görünce aklıma geldi After Eight nanelisi çok başarılı.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.

[Bu mesaj gizliozne tarafından 06 Haziran 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Milka Luflee, snickers, toblerone, piko, bideee isviçreden gelmiş her sütlü çukolata.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Mesaj tarihi:
milkanın fıstıklı çikolatası, snickers (bide etininmi ülkerinmi ne ona benzeyeni, yada bir nevi aynı olanı hehe)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
ulker antepfistikli hani su yesil pakette olan

boyle bir cikolata yok

isvicrede bile bulamiyorsun nasil guzel birsey yapmislar anlamiyorum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
İsviçre'ye gidip ülkerin fıstıklısını aradıysan bilemiyorum :) Ama damak tadı, artı oralarda çam fıstığı çok kullandıkları bir nane değil.

Çikolataya gelirsek... Toblerone olayı bitirmiştir, Almanyada falan olan bir Nussnackers mı ne var fındıklı, o da olayı bitirmiştir. Bir de küçüklüğümden beri Twix hastasıyım.

Aslında düşününce, sanırım ben de Damak ilen Yeşil Ülker çikolatayı tek geçerim, onların tadı bir ayrı :)

"Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir" diyerek kapatıyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
ya godiva falan bu isin piridir. hele isvicrede falan asmis cesit cukulata var(aslina en fazla cesidi ameriakda gordum ben ya neyse:) )

ama o ulkerin tadini bulamadim abi ne bilim ben[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
godiva beni acmiyor valla. gereksiz agir, gereksiz suslu. oyle 15 tane birden yiyemiyorsun, zevki cikmiyor. :)
damak severim ama favorim cadbury's. bilmem yiyen varmidir baska. cok sahanedir kendisi.[signature][hline]sushi.
Mesaj tarihi:
bu arada bind diye bir cikolata var

tr nin karizma cikolatasi ama guzel yapiyorlar bir deneyin. geci ole dedimki bin tane cesidi var:) ama cogu cikolatasi guzel[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Aaah cadburys aaah... olsa da yisek. Ben iddiaya girip "La ver 5 paket yerim ama sen ödersin" demiştim de, gözlerim kararmıştı...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
giotto vardır bu kinderleri falan yapan markanın, ferrero mu ne.tek geçerim giotto yu ama türkiyede satılmıyor.

türkiyede satılanlardan bueno zevkime hitap ediyor zaten giotto nun başka türlüsü o da.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Mesaj tarihi:
ya kardesim bunlarin hepsi yalan

divan eskiden bir ekler yapardi hic bir cikolataya degismezdim.

ahh ahh[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
aklima geldi cikolata deyince.
10 yasindayken isvicrede yaz kampina gitmistim. son hafta bir cikolata fabrikasina goturduler. saglam cikolata yemistik o gun.

yolda da, "chocolate! chocolate!" diye bagirip dansediyormusum (zevke gelmisim heralde cocuk akliyla, simdi olsa hayatta yapmam), ki bana kampin sonunda the chocolate dancer diye bi sertifika verdiler. eheh hala duruyor galiba annemde o sertifika.[signature][hline]sushi.
  • Yeni Oluştur...