Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Evet simdi nestle yiyodumda sanirim benim en sevdigim bu ya sizin? Hangisinin aromasi tadi size daha cok zevk ceriyor yada tadi daha degisik geliyo SOhbetimize Bütün markalar davetlidir . sanirim en güzellerinden biride Coco star hehe acayip seviyorum yaw Siz neyü beyenürrsünüz?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Nestle'nin kakaoları genetiği oynanmışmış. Nerden duydum hatırlamıyorum...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Twix'in yurtdısında satılan bi tanesi var, yassı ince bişiy. Ona hastayım :) ve bide tabiki After Eigth'ler. After Eight=Naneli Çikolata[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Nestle Nesquik ama gofret değil. Bir de Milka Luflee. Görünce aklıma geldi After Eight nanelisi çok başarılı.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. [Bu mesaj gizliozne tarafından 06 Haziran 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 beyaz çukulata[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 alman çikolatası[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Milka Luflee, snickers, toblerone, piko, bideee isviçreden gelmiş her sütlü çukolata.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Beyonce :P O_o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 damak, üstüne tanımam[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Lindt çilekli böğürtlenli vs vs[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 luflee,albeni[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sneakers ,cranch, tabi bide kaliteli herhangi bir bitter çukulata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 milkanın fıstıklı çikolatası, snickers (bide etininmi ülkerinmi ne ona benzeyeni, yada bir nevi aynı olanı hehe)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 nestle bitter[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ulker antepfistikli hani su yesil pakette olan boyle bir cikolata yok isvicrede bile bulamiyorsun nasil guzel birsey yapmislar anlamiyorum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İsviçre'ye gidip ülkerin fıstıklısını aradıysan bilemiyorum :) Ama damak tadı, artı oralarda çam fıstığı çok kullandıkları bir nane değil. Çikolataya gelirsek... Toblerone olayı bitirmiştir, Almanyada falan olan bir Nussnackers mı ne var fındıklı, o da olayı bitirmiştir. Bir de küçüklüğümden beri Twix hastasıyım. Aslında düşününce, sanırım ben de Damak ilen Yeşil Ülker çikolatayı tek geçerim, onların tadı bir ayrı :) "Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir" diyerek kapatıyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya godiva falan bu isin piridir. hele isvicrede falan asmis cesit cukulata var(aslina en fazla cesidi ameriakda gordum ben ya neyse:) ) ama o ulkerin tadini bulamadim abi ne bilim ben[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 godiva beni acmiyor valla. gereksiz agir, gereksiz suslu. oyle 15 tane birden yiyemiyorsun, zevki cikmiyor. :) damak severim ama favorim cadbury's. bilmem yiyen varmidir baska. cok sahanedir kendisi.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu arada bind diye bir cikolata var tr nin karizma cikolatasi ama guzel yapiyorlar bir deneyin. geci ole dedimki bin tane cesidi var:) ama cogu cikolatasi guzel[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aaah cadburys aaah... olsa da yisek. Ben iddiaya girip "La ver 5 paket yerim ama sen ödersin" demiştim de, gözlerim kararmıştı...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 giotto vardır bu kinderleri falan yapan markanın, ferrero mu ne.tek geçerim giotto yu ama türkiyede satılmıyor. türkiyede satılanlardan bueno zevkime hitap ediyor zaten giotto nun başka türlüsü o da.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya kardesim bunlarin hepsi yalan divan eskiden bir ekler yapardi hic bir cikolataya degismezdim. ahh ahh[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 pelit in eklerini tke geçerim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 aklima geldi cikolata deyince. 10 yasindayken isvicrede yaz kampina gitmistim. son hafta bir cikolata fabrikasina goturduler. saglam cikolata yemistik o gun. yolda da, "chocolate! chocolate!" diye bagirip dansediyormusum (zevke gelmisim heralde cocuk akliyla, simdi olsa hayatta yapmam), ki bana kampin sonunda the chocolate dancer diye bi sertifika verdiler. eheh hala duruyor galiba annemde o sertifika.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 assasin and the chocolate factory :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar