Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En begendiginiz cikolata hangisi?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet simdi nestle yiyodumda sanirim benim en sevdigim bu ya sizin? Hangisinin aromasi tadi size daha cok zevk ceriyor yada tadi daha degisik geliyo SOhbetimize Bütün markalar davetlidir . sanirim en güzellerinden biride Coco star hehe acayip seviyorum yaw Siz neyü beyenürrsünüz?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

milkanın fıstıklı çikolatası, snickers (bide etininmi ülkerinmi ne ona benzeyeni, yada bir nevi aynı olanı hehe)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

İsviçre'ye gidip ülkerin fıstıklısını aradıysan bilemiyorum :) Ama damak tadı, artı oralarda çam fıstığı çok kullandıkları bir nane değil.

Çikolataya gelirsek... Toblerone olayı bitirmiştir, Almanyada falan olan bir Nussnackers mı ne var fındıklı, o da olayı bitirmiştir. Bir de küçüklüğümden beri Twix hastasıyım.

Aslında düşününce, sanırım ben de Damak ilen Yeşil Ülker çikolatayı tek geçerim, onların tadı bir ayrı :)

"Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir" diyerek kapatıyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

giotto vardır bu kinderleri falan yapan markanın, ferrero mu ne.tek geçerim giotto yu ama türkiyede satılmıyor.

türkiyede satılanlardan bueno zevkime hitap ediyor zaten giotto nun başka türlüsü o da.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

aklima geldi cikolata deyince.
10 yasindayken isvicrede yaz kampina gitmistim. son hafta bir cikolata fabrikasina goturduler. saglam cikolata yemistik o gun.

yolda da, "chocolate! chocolate!" diye bagirip dansediyormusum (zevke gelmisim heralde cocuk akliyla, simdi olsa hayatta yapmam), ki bana kampin sonunda the chocolate dancer diye bi sertifika verdiler. eheh hala duruyor galiba annemde o sertifika.[signature][hline]sushi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...