paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ilk önce sivri sineğin kanınızı içmesi izlenir iice şiştikten sonra tam uçarken sivri sinek yalanır ve afiyetle mideye atılır pek lezzetli olduunu söyliemicem direk yutuorum[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 küçükken yakalayıp kaseye kapatırdım günlerce orda uçuşurlardı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yazlıkta şu güzel bi taktik hem hayvan beslemiş oluyosun. ilk önce sinek itina ile yakalanır. elinle böle arkasından gelicen cat diye yakalican. sora avucun icindeyken biraz sallanıp yere vurulur. ama öldürmeyecek şekilde. sonra o sinek alınır ve evde tavanda olan örümcek ağlarının üstüne atılır. sinek orda kıpraşmaya başladığı anda örümcek gelir ve onu mumyalar. afiyet olsun.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ahah yarildim walla :D[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben bu sivrisinek denen illetten çok çektim uyuz oluyorum bu yaratıklara. Özellikle hani o gece gece vı-ıııııııııııııııııııızzzzzzzzz diye çok tiz bi sesle bir anda uyandırıyolar ya, ıyy... :) Neyse işte tabiki bende bir sürü yöntem geliştirdim her yaz. Yazılmadığını tahmin ettiğim bi taktiği var. Bu taktiği uygularken tek şey önemli; "sabır!" Bu taktik için bir müddet etrafın sakin kalması gerekli. Peki bu sivri bize dadanırken bu ortamı nasıl sağlarım? Örtüyü yada battaniyeyi üzerime tamamen örteriz :). bi 10 dakka bekledikten sonra yatağımızdan kalkarız, odamızın kapısını kaparız ve ışığı açarız. Artık sivrisinek bir duvarda melün melün duruyor ve bizim elimizden kaçıcak yeri yok. İşin devamını tahmin ediyorsunuzdur herhalde :). Bu arada Flamethrower(hmm böyle mi yazılıyodu?) güzel fikirmiş bak onu denememiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok küçüktüm mersine gitmistik akrabamiza orda kurbaalarsahilden sitenin icine dogru geliolard1 ve site sakinlerini cok rahatsiz ediolardi tabi bu önemli görevi ben üstlendim hemen 8-9 yaslarindaydim. Bitane yemek ya da sac boyasi yapmak için kullanilan eldivenlerden alinir kurbaalardan pislik gelmesin die soora 10 15 tane yakalanir (nereye baksaniz 5 tane birden geliolardi sürüsüne bereketti yani:) sonra yakaladiklarimiz makara ipleriyle baglanir bi sisenin icine tiner konur ve kurbaalar sisenin icine atilir ve kibrit attiiniz zaman o cümbüsü izliiceksiniz ehuahha veya bazen parama kiyip torpil aliodum sonra bunnarin bes tanesini birbirine baglayip sonrada torpile bagliodumve bom bazen hic ugrasmiim diodum ve orda bi tane yazlik santiyesi vardi bide yanlis hatirlamiosam koca civili tahtalar vardi onalar arka arkaya 5 tane birden sis yapiodum yada elime falcata alip ameliyat ediodum kücükken cok piskopatmisim ya :) yalniz ariya ip takip ucurtmayi basarabildim buda ayri bi kabiliyet tabi benim icin :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bide yaz akşamlarının vazgeçilmezi tabii ki geceleri sinek lambasını izlemektir. Lamba şöyle oluyo, böle mavi bi ışık yayıyo.Sivrisinekler, karasinekler filan her türlü haşarat bunun ışığında ne buluolarsa sazan gibi atlıolar içine.Tabii onun özel ampul olmasından dolayı girdikleri ilk milisaniyede kızarıyolar cısırtt diye ses çıkıyo çok güzel oluyo.Terlikle filan uğraşamam diyenler için herkese tavsiye ederim. Buarada hayvanı kol bacak kanat ne varsa yolmak suretiyle sakat bıraktıktan sonra büyüteçle yakma işgencesini unutmuşum, herkesten özür dilerim.(Gerçi bu daha çok karınca,yaprak biti gibi uçamayan haşerelere yapılır ancak uçan böcekleri sakat bırakarak ta gayet güzel kızartabilirsiniz)[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Toledor, 09 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Ben sadece izliyorum; Isırdıktan birkaç dakika sonra alkol komasına girip ölüyor. yarıldım laaa..zuhhaha[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kanımı içsin ona laf yok da sırf proteinleri emmek için salgıladığı sıvının genleriyle oynayıp kaşındırmayan türü yapılsa daha iyi olurdu. Neyse taktik: Sivrisinek havada yakalanır. Ama elinizdeki boşluklar yüzünden sıkışıp ölmeyeceğinden(elinizi ovuşturmanız da fayda etmez) elinizi sallarsınız.(shake it shake shake it) Elinizi açtığınızda sivrisinek yere baygın bi şekilde düşer. Nasıl öldüreceğiniz size kalmış. En güzeli tuvalete atıp üzerine sifon çekmektir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sivrisenekler daha çıkmadı burda, ama şu helikopter böceklerine gıcık oluyorum, sk sk uçuyor bir tanesi paso giriyor kapıdan, büyük gibi birşey. Zaten korkuyorum böceklerden.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sivrisineklerle mücadelede yüksek teknolojiden yararlanıyorum. Prize taktığım elektro-manyetik dalgalar yayan cihazlar, sivrisinekleri bütün gece odamın dışında tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar