Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivrisinek Öldürme Taktikleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ben sivrisineklerle barışık yaşıyan bir patiyim :) onun için kasmıyorum kendimi, benden alacakları en fazla 50 kalorilik bir besin miktarıdır başımın gözümün sadakası olsun :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

*Tavanda ise; yastıkla bulunduğu yerin altına sessizce gidilir ve bir hamlede yastık tavana sineğin üstüne fırlatılır..
*Duvarda ise; hacı kokuları sürülmüş bir mendille yaralamadan yakalanır ve sarhoş sarhoş vız demesini dinlenirken sol ayağı ve sağ kanadı koparılır..
*Yerde ise; isabet alabilirseniz pompalı tüfek önerilir.. :)

*Yada benim gibi yaz günü bereyi giyer ayağınıza ve ellerinize çorabı geçiririr kalın bir pijama giydikten sonra yüzünüzü havluyla örtersiniz..
Tavsiye etmem... Mecbur kalmadıkça uygulamayınız. Yan etkileri kısa süreli hafıza kaybı, kilo kaybı, aşırı terleme, nefes darlığı, kalp yetmezliği vs.. vs.. :-)[signature][hline] Make a difference in your future..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abazz, 09 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
*Yada benim gibi yaz günü bereyi giyer ayağınıza ve ellerinize çorabı geçiririr kalın bir pijama giydikten sonra yüzünüzü havluyla örtersiniz..
Tavsiye etmem... Mecbur kalmadıkça uygulamayınız. Yan etkileri kısa süreli hafıza kaybı, kilo kaybı, aşırı terleme, nefes darlığı, kalp yetmezliği vs.. vs.. :-)

intihar direk :)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

son öldürdüğüm sivrisinek çok akıllı ve cesurdu.ona cafercan ismini vermiştim.üstüne full donanmış olarak(gazete,terlik vb..) gitsem bile kaçmıyordu savaşa devam ediyordu asla yılmadı.ona kaçması için son bir şans verdim pencereyi açarak ama pes etmedi.üstüme gelmeye devam etti.çok gururlu ve cesur bir savaşçıydı cafercan..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha süfermiş

ben deodorant sıkıyorum odunsu kokulu :)

almanyadan getirmiş halamlar dandik bişi :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.

I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate.
Hmmm...No
.

[Bu mesaj fastreload tarafından 09 Haziran 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Duvara konduğu zaman sineklikle pestil etmekten daha güzeli yoktur heralde.Şöyle börçç diye yapışır duvara ya,hani kırmızı olur duvar,hastasıyım :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Öldürme taktiğim .. Önce Gazeteyi Rulo yapıp Sineğe vurup Mayıştırıyorum birazcık .. Sonra gazetenin bi parçasını alarak Sineği sarıyorum ... Gazetenin üstüne kolonya döküp Kibrit ile Gazetenin o küçük kolonyalı parçasını yakıyorum ve Şeytanın Elçisi O Karasineklerden Kurtuluyoruz ...!![signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
Sosyal ağlarda paylaş

okculuga basladıgımda aldıgım bi serum lastiği vardıyane oha kız bozmus sivrisinek oldurmek için serum lastiği kullanıyo demeyin die acıklama yapıyorm.herneyse işte
adım 1:lastik iyice gerilir(sıkı nisancı olmak lazım biraz)öhm öhm
adım 2:lastik hafif ve dinamik bi sekilde bırakılır
adım3: kola dikkat edilir.sinegi oldurecem die kendine zarar vermek kotu oluyoo baya.[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben direk yaydığım negatif enerji ile öldürüyorum radar gibi çok rahar herkese tavsiye ederim. Chakra deliklerimiz bi işe yarıyor.... (:-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

3.sayfayı okurken monitore kondu bi tane parmakla hafif bastırma suretiyle etkisiz hale getirdim daha sonra klavyemi aydınlatma amaçlı kullandıgım renkli dusuk voltajlı ama 5 sn parmagını basılı tutacak bi yigit çıkmayacak kadar sıcak ampulumun ustune yavaşça bıraktım cızzzzz sesi ile bi ferahlık hissettim...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...