Chuck Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sivrisinek hızlı bir el hareketiyle yakalanır ve en yakın orumcek ağına atılır sonra örümcein yaptıkları zevkle izlenir.
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gece bazen adamı nasıl sinir ediyorlar nası bıraklım ...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
http Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 geçerken plakası alınır daha sonra gereken ne ise yapılır[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok bazıları resmi araç bişi yapamıosun dırek mudahale etmek lazım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elektrikli supurge :D[signature][hline]Tulahr
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 en rahatı ben sinek felan kolay oluyo[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uhuaeha kermit kopardın falla:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tabiki Flametower[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oha nası dikecen kuleyi odaya :P[signature][hline]chuck!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok abi ben hiç s.klemiyorum öyle depresyona girip intihar ediyolar hayvanlar...sallamayın onlara psikolojik baskı uygulayın![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben direk yiyorum abi...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Tabi Hatta dalga geçin onlarla ahahha siz pissiniz ahahaha siz küçüksünüz ahahaha sizi takmıyorum bile görün bakın ne vız kalır ne tız[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben sivrisinekleri öldürdükten sora üzülüyorum alalala i.ne miyim neyim. (yok ya böle ulan şekil hayvandı allah rahmet eylesin falan demek geliyo içimden ehehe)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dün akşam büyükçe bir tanesini ansiklopediyi duvara çarparak öldürdüm, kaçamazlar elimden, büyük de bir zevk aldım=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şuan canlı canlı gözümün önünden geçti bi tanesi hemen peşine düşüyorum amirim.tamam cijificiji[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaş yapmıştı: Deodorantla çakmak alınır, sprey uçan sineğe sıkılırken alttan çakmak çakılır e sineğin tutuşması izlenir[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hehe flamethrower sınıfına sokulabilir o silah :P ayrıca deodorant şişesi patlamıyo mu ya ? ne kadar uzaktan tutmak gerek ?[signature][hline]chuck!
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Xanthe, 09 Haziran 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Büyükçe bir gazete kağıdı alınır hızlıca duvarda duran sivrisneğe yapıştırılır ardındanda duvarda çıkan kırmızı kana bakarak kan davası sonlandırılır... sinek ve diger bocek turlerinin kani renksizdir cunku oksijeni kanlarinda deil trake borularinda tasirlar.[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 senden emdiği kan çıkıyo ama.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eet olabilir :) emsin bakalim nereye kadar.[signature][hline] My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fistan, 09 Haziran 2005 02:38 tarihinde demiş ki: öldürmeyin ya sivrisinekte bi insan sonucta :/ o_O[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No .
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sivrisinek yakalanır ve haifçe kafasına vurulur.Sersemleyen hayvan bi temiz bir kültablasını içine konur ve bir mum yakılır.Mumdan damlayan sıvı hayvanın üstüne damlatılır ve cız sesi dinlenir.Sonucunda oluşan görüntü ise mühteşemdir :P Bi de ben küçükken karıncaların üstüne klorak döküodum parçalara ayrılıolardı :D[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. İyide o zaman deliler uzaylı mı ?_?
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sinek camın sınırları içinde dolaşıyosa tammdır görev..sinek yakalanır elle..bıcağın ucuna narince sanki şişe geçiriyomuş zevkiyle geçirilere ocağın üstünde kısık ateşte pembeleşinceye kadar kızartılır.. afiyet olsun...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iki ele iki tane sinek ilacı alınır , comboyla 5x damage verilir ve sinek mefta olur...[signature][hline]chuck!
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 basmalı kalemin içini çıkarın bi parça kağıdı ağzınızda top yapın, nişan alın ve ateeeş. vurması kasıyo ama zevkli oluyo ehehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Öne çıkan mesajlar