Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bir oldies'çi olarak aranızda oldies sevip dinleyenler var mı diye merak ettim.Bir de oldies'in hangi periyodunu seviyorsunuz? Benim 70lerden başlayıp geriye gidiyor mesela. Özellikle 60lar ve 50ler konusunda takıntım var. 40lar'da ve 30larda da çok hoşuma giden şarkılar var. Oldies'ten en sevdiğim ve aklıma ilk gelen grup ya da müzisyenler şöyle: Tabii ki Beatles,Sinatra,Elvis,Paul Anka,Andy Williams, Peggy Lee,Patsy Cline,Swinging Blue Jeans,Dean Martin,Doris Day,Julie London,Dusty Springfield,Janis Joplin,Glenn Miller,Mary Hopkin,Kinks,Zombies,........ diye gidiyor.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 seven var epey ya buralarda tıkınız[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 vh1 kanalı bir efsanedir zaten.Arada sırada Paul McCartney(ki kendisi aşık olduğum müzisyen olur) kliplerine filan rastlıyorum Wings grubunu kurduktan sonraki klipleri özellikle de ve resmen deliriyorum. Sonra Byrds ya da Moody Blues kliplerini de arada sırada görünce feci bişey oluyor benim için. Bu arada Doors'u atlamam saçma olmuş.Çok sevdiğim bir gruptur.The Hollies,Herman's Hermits ve aklınıza gelebilecek tüm 60ların grupları da istisnasız listeme dahildir. Bir de oldies deyince Bobby Darin'i atlamak da garip olur.Kendisinin hayatını anlatan, Kevin Spacey'nin yazıp,yönetip oynadığı Beyond The Sea filmiyle daha da bir hayran olmuşluğum vardır.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 özellikle bob dylan ve janis joplin i severek dinlerim......... ben yanlış zamanda doğmuşum 50-55 sene önce doğmalıydım....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sir, 11 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: bi de pink floyd demedik, ama pink floyda oldies demek biraz saçma sanırım, adamlar bizden yüzyıllarca ilerdeler hala erişilemedi onlara.. ona bakılırsa ben Beatles'a oldies denmesine de aşırı karşıyım ki özellikle Beatles'a da erişmenin imkansız olduğuna inanmaktayım. Ama eskiler 60lar filan deyince Beatles ya da Pink Floyd'u da anmamak olmaz.Rolling Stones'u da aynı şekilde söylemek gerekir.Ama bu gruplara oldies demek sanki onları aşağılamak gibi gelmekte bana da.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: scarab, 11 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki: özellikle bob dylan ve janis joplin i severek dinlerim......... ben yanlış zamanda doğmuşum 50-55 sene önce doğmalıydım....... ben 1945'de doğmalıydım.Beatles akımının başladığı dönemde yani 62 yılında 17 yaşında olmalıydım, beatles konserlerine gitmeliydim,paul'ü canlı olarak görmeliydim,beatlemania'ya canlı olarak tanık olmalıydım.şu an 65 yılında olmalıydık,şu anki yaşımda kalabilirim 65 yılında olsak.Beatles'ın help albümünü elimde filan tutmak isterdim yeni çıktığı anda,nasıl bir heyecan olurdu o yeni çıkan Beatles Lp'lerinin peşinden koşmak filan. Hayali bile heyecan verici bişey.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sir, 11 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki: yani erişmek derken müzikal yapı, deneysellik, ileriye yönelik bi müzik anlayışından bahsediyorum anlatamadım tam.. yok yok anlaşılıyor ve bence bu özelliklerin tümü The Beatles'ta var.Ben yıllardır bunu savunuyorum en azından. deneysellik de var Beatles'ta,ileriye yönelik müzik de,iki albümün arasında derin bir müzikal fark da.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bazen düşünüyorum, bu oldies'ler zaman geçtikçe daha da efsaneleşiyor. 70 yılında beatles şu anki olduğu gibi bir efsane değildi. Populer ve mükemmel bir gruptu sadece. Ama izleri zamanla kazındı ve unutulmadı, efsane oldu. İleriyi düşünmek istemiyorum, belki de eminem'e, 50 cent'e falan efsane oldies diyecekler.. böğğ..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Mirage, 11 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Bazen düşünüyorum, bu oldies'ler zaman geçtikçe daha da efsaneleşiyor. 70 yılında beatles şu anki olduğu gibi bir efsane değildi. Populer ve mükemmel bir gruptu sadece. Ama izleri zamanla kazındı ve unutulmadı, efsane oldu. İleriyi düşünmek istemiyorum, belki de eminem'e, 50 cent'e falan efsane oldies diyecekler.. böğğ.. yok 50 cent'te eminem'de efsane kahramına uyacak pek bi özellik yok. efsane olarak yine elvis,beatles filan kalacak bundan 50 yıl sonra da bence.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... Beatles is gear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Chris De Burgh ve Lionel Richie severim ben , gerçi söylediklerinle pek aynı tarzda değiller ama...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar