nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Çıktığı günden beri sıkılmadan pes 4 oynuorum. Sorunsuz çalışıodu ama şimdi bir problemim var. Ne uzun pas olarak kullanmak istediim duran topların %80'i aynı doğrultuda, yerden ve yavaş gidio. Haliyle kalecinin kullandığı ofsayt vuruşlarında boş kaleye goller de yiyorum. Sorunun kaynağını bilen varsa yazsın. Plss..[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sen oynamayı bilmiyon dicem.. tabiki de şaka..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Valla yuvarlağa basıorum :P ama hakkaten de canımı sıkıo bu sorun. Cd fln mı çizildi acaba...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cd çizik olduğundan olsa o zmn benim kaleci kendi kalesine dönüp gol atardı :) zannetmiyorum ondan olcağını[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 her res attığında aynı sorun oluyormu, memory kullanıyormusun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar