Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aman benden başkası açmasın kıyamam bu Olympos Dağına :] Muhteşem bi yer anlat anlat bitmez. bira, deniz , trekking kadir abinin yerinde voleybol maçları :) harika ya. ne zaman boşluk bulsam gitmek istediğim yerdir. Kadir Abinin yeri en fazla tutulan yer ama ben genelde Varuna Pansiyonu tercih ediyorum orası ayrı bi güzel . Çıralı sahiline inerseniz karetta karetta bile görebilirsiniz.tabi yumurtlama mevsiminde.sakın incitmeyin :) Bahar aylarında ayrı bi güzel. Neyse siz yazdıkça bende daha uzun yazarım.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmm güzele benziyo.Yazın laraya geliyorum uğrarım kesin.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kaybolabilirsiniz dikkat... (yaşanmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bizim yazın hedef yerimiz[signature][hline]Thrust is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ''kayıp ve dejenere mekanı'' Sir Demon of Hell[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 3 sene gittim geçen sene iice bozulmuştu. bozulmaktan kastım 2 sene önce üni. li öğrenci mekanı iken geçen sene gittiğimde 30 yaş üstü avukatların doldurduğu mekan haline gelmişti oha felan olup dönmüştüm. ama bünyesinde çoğu zaman avustralyalı ve alman güzel turistleri çok az da olsa barındırmakta. gez gez bitmeyen yerleri var. cennet gibi bi yer.buz gibi su akıyo,her taraf yemyeşil deniz mükemmel tarihi eserler ilham werici (neye ilham weriosa). geçen sene beyenmesem de yine de doyamadım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 trek ettik, ağaç evlerde kaldık, denizinde yüzdük, çok beğendik, bi gün daha kalmak istedik ama kalamadık. çok çok hoş bi yer. gidilmesi görülmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Çok güzel bir yer ayrıca orayı +30 avukatların doldurması neden sorun olsun ki oranın doğa güzelliğini görmek için gitmek lazım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 doğayı bol bol gördüm ben zaten. tabi dinlendiriyor yine de, ama insan tatil mekanına gidince genç birilerini arıyor normal olarak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gidip,görmek lazım.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mutlaka gidin.doga sporları ile ugrasıorsanız herseyi deneyebilisiniz. Bazı seyler beni uzdu bu sene tekrar gittigimde oradaki eserlerin uzerinin karalanmıs cizilmis olması ve gezi teknelerinin sahile yanasıp kirlilige sebep olmaları. Gittiginizde kesinlikle gecenin bir vakti acık havada sahiline inin battaniyelerinizi alıp ama tek basınıza inmeyin :) Kadir abinin yeri gayet hos bir mekan ama daha bircok alternatif konaklama yeri de bulunmakta.Antalya otogardan olympos sapagının onunden gecen kaş minibuslerine binersiniz sapakta indikten sonra sizi olmposa indricek olan minibusleri bekleyeblrsiniz yada bir alternatif daha o kaş minibusleriyle sapaktan bir kac kilometre once olympos minibuslerinin kalktıgı yerde inersiniz ve oradan sonrası aynı arac. ben de son gidisimde tek basıma gittim ama illaki tanısılıyor birileriyle.bir tuccar bir avukat bir isadamı iki pilot bir ogretmen ve bircok ogrenci turk yabancı ile tnaıshtım.Biraz abartıydı bir aksama ama yemek sonrası oturdugumuzda yaklasık 20 kisi olmustuk ve sohbet ediyorduk. saat onikiye geldiinde barlara gidilmeye baslanıyor zaten. Oranın gozde barlarından birkacını da ekleyeyim: BULL(namı dier okuz),orange bir de turkmen war fakat oranın ismi degishti simdi hatırlamıyorum adını.ankarada da subesi olan bir rock bar acıldı.Arada unluler gelip konser veriyor onun dısında her gece canlı muzik oluyor gayet hosh bir bar orası da. Gittiginizde orange bar ın tekila gecelerini kacırmamanızı tawsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yerin adını hatırladım.eski turkmen bar golge bar olmushtu.giderseniz ugrayn mutlaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben 6 haziranda Turkmen Pansiyondayim. Bungalow umu da ayırtmısımkı ... ohhh sortumu aldım cizgili pijamami ve terliklerimi plastik topta aldım kendime... bide hamak ayarlarsam o bicim.... sole bir hafta yatacamm yatacammm yatacammmmm...[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o taraflarda türkmen pansiyon var.. çok güzel,temiz bi yer..ama sıkcı olabiliyo bazen doğayla başbaşa kalmak...belek tercihim :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 huzur yeri ya mukemmel.ama ailesiz daha guzel olur eminim.bana nasip olmadı gerci ailesiz:(([signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aile mi hah. olmaz aileyle falan.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu sene eylul basında tekrar ordayım ishlerde bir sorun cıkmazsa.1 hafta boyunca yayılcam ortamlarına.. arkasındaki tırmanısh rotaları yuzunden kadirin yeri yine tercihim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bızde unıversıtedeyken arkadaslarla gıtmıstık. kesınlıkle mukemmel bır yer.. doga, eglence mutlaka gıdılmelı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 olympos music fest var bu hafta sonu. gelecek gidecek var mı? http://www.olymposmusicfest.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 3k insan var burda bi pati yok mu?gorevliym ben festte geziorm aylak aylak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Eskişehir'de okuyup Olympos'a bir ben gitmedim sanırım.İnat ediyorum her sene =].Mezun olduğum sene gidecem ama bi Varuna'ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar