Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Antalya] Olympos

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Aman benden başkası açmasın kıyamam bu Olympos Dağına :]
Muhteşem bi yer anlat anlat bitmez.
bira, deniz , trekking kadir abinin yerinde voleybol maçları :) harika ya. ne zaman boşluk bulsam gitmek istediğim yerdir.
Kadir Abinin yeri en fazla tutulan yer ama ben genelde Varuna Pansiyonu tercih ediyorum orası ayrı bi güzel .
Çıralı sahiline inerseniz karetta karetta bile görebilirsiniz.tabi yumurtlama mevsiminde.sakın incitmeyin :) Bahar aylarında ayrı bi güzel.
Neyse siz yazdıkça bende daha uzun yazarım.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene gittim
geçen sene iice bozulmuştu.
bozulmaktan kastım
2 sene önce üni. li öğrenci mekanı iken geçen sene gittiğimde 30 yaş üstü avukatların doldurduğu mekan haline gelmişti oha felan olup dönmüştüm.
ama bünyesinde çoğu zaman avustralyalı ve alman güzel turistleri çok az da olsa barındırmakta.
gez gez bitmeyen yerleri var.
cennet gibi bi yer.buz gibi su akıyo,her taraf yemyeşil deniz mükemmel tarihi eserler ilham werici (neye ilham weriosa).
geçen sene beyenmesem de yine de doyamadım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

mutlaka gidin.doga sporları ile ugrasıorsanız herseyi deneyebilisiniz. Bazı seyler beni uzdu bu sene tekrar gittigimde oradaki eserlerin uzerinin karalanmıs cizilmis olması ve gezi teknelerinin sahile yanasıp kirlilige sebep olmaları.
Gittiginizde kesinlikle gecenin bir vakti acık havada sahiline inin battaniyelerinizi alıp ama tek basınıza inmeyin :)
Kadir abinin yeri gayet hos bir mekan ama daha bircok alternatif konaklama yeri de bulunmakta.Antalya otogardan olympos sapagının onunden gecen kaş minibuslerine binersiniz sapakta indikten sonra sizi olmposa indricek olan minibusleri bekleyeblrsiniz yada bir alternatif daha o kaş minibusleriyle sapaktan bir kac kilometre once olympos minibuslerinin kalktıgı yerde inersiniz ve oradan sonrası aynı arac.
ben de son gidisimde tek basıma gittim ama illaki tanısılıyor birileriyle.bir tuccar bir avukat bir isadamı iki pilot bir ogretmen ve bircok ogrenci turk yabancı ile tnaıshtım.Biraz abartıydı bir aksama ama yemek sonrası oturdugumuzda yaklasık 20 kisi olmustuk ve sohbet ediyorduk.
saat onikiye geldiinde barlara gidilmeye baslanıyor zaten. Oranın gozde barlarından birkacını da ekleyeyim: BULL(namı dier okuz),orange bir de turkmen war fakat oranın ismi degishti simdi hatırlamıyorum adını.ankarada da subesi olan bir rock bar acıldı.Arada unluler gelip konser veriyor onun dısında her gece canlı muzik oluyor gayet hosh bir bar orası da. Gittiginizde orange bar ın tekila gecelerini kacırmamanızı tawsiye ederim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...