xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hastasıyım mei ling in[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Overseer, 28 Mayıs 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Haha olay kolpa çıktı. oyuncu listeside bi oyun sitesinin anket sonuçlarıymış :) hehe inanmayan baksın trgamera :) nauhauh ubak buna gulunur ıste ben dıodum zaten russel oynamıcak dıe benım teklıf daha gelmedı :D[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 11 Haziran 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 http://www.dailymotion.com/relevance/search/metal+gear+solid:+philanthropy/video/xamrjx_hive-division-metal-gear-solid-phil_shortfilms Ayrı konu açmak istemedim MGS Philantropy fan filmi tamamlandı, 70 dakika uzunluğundaki bu fan filmi yukarıdan izleyebilirsiniz. Sanırsam MGS ve MGS 2 arasındaki zamanda bir tat bir doku denemişler. Beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar