Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Rewendor, 10 Haziran 2005 18:52 tarihinde demiş ki: N'alaka gerçek sanmakla ki? Komik bir resmi koyduk eğlendik sadece :) Sana demiyorum zaten ;) inatla aradaki mesajları okumadan ilk mesajı gördükten sonra yanıtlaya basarak hala ciddiye alanlardan bahsediyorum... Hayır yarın öbür gün bir müzik markete girip Veysel İrlanda'nın kasetini isteyecekler rezil olacaklar, yakışmaz pati üyesine ehehe :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 süper ya ama bıyık yalan gıbı geldı yoksa hepsimi yalan:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kusursuz bir eser. Grammyleri silip süpürmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya bu köşe hâlâ yapılıyor mu? bir de leman dergisindeydi dğeil mi yanlış hatırlamıyorum ben[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 paehaueh çok pis yarıldım bu ne ya. =) said: LasT_SuRviVoR, 10 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: ahahahha oda güzel ya , her şarkı ismi minimum 6 kelime. aklıma dimmu borgir geldi. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya efsane bişi bu aman tanrım :-o :-o :lol::lol::lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar